Galaxy A50 are camere la fel de bune ca iPhone 7, conform DXOMark

1056
Sursa Foto: 91mobiles.com

Samsung Galaxy A50 a fost recent văzut pe site-ul de analiză comparativă DXOMark. Acesta este un site web francez ce oferă evaluări ale calității imaginilor luate de camerele foto aflate pe telefoane. Pentru un smartphone din gama medie, Galaxy A50 s-a comportat mai mult decât onorabil și este într-o companie selectă.

Telefonul, cu un preț de aproximativ 1.300 de lei pe piața din România, a obținut un total de 83 de puncte în departamentul de filme si fotografii. În timp ce scorul nu a rupt gura târgului, este la același nivel cu LG Q7 ThinQ și chiar în spatele smartphone-urilor Nokia 8 Sirocco și Apple iPhone 7.

Samsung Galaxy A50 peste telefoane mai scumpe din gamele superioare

Potrivit DXOMark, smartphone-ul Samsung Galaxy A50 se descurcă bine la fotografii, în special în condiții de lumină puternică. Are expuneri bune, redă foarte frumos culorile și, în general, are un echilibru bun al albului, asigurând imagini plăcute. Datorită camerelor triple de la spate, 25 + 8 + 5 MP, oferă o gamă dinamică largă, cu un HDR eficient pentru a păstra detaliile în fotografii chiar și într-un mediu dificil. „De fapt, la compararea unor fotografii făcute de Galaxy A50 cu alte telefoane, se observă o ușoară îmbunătățire față de fotografiile făcute cu telefoanele cu un preț mai mare ale concurenților„, se mai arată în studiul DXOMark.

O altă categorie de fotografii unde Galaxy A50 a obținut rezultate bune este la portrete. Camera cu senzor de detecție a adâncimii oferă o estimare bună a adâncimii și face imagini portret foarte bune. Cu toate acestea, DXOMark afimă că fotografiile portret nu au un contrast foarte bun. Camera Ultra-Wide aflată pe Galaxy A50 este foarte utilă pentru care doresc să se cuprindă mai mult într-o fotografie.

DXOMark este un site web fondat în 2008, cu sediul în Boulogne-Billancourt, Franța. Acesta oferă evaluări ale calității imaginilor luate de dispozitive mobile care includ camere de luat vederi. Este deținută de DxOMark Image Labs.

Telefonul oferă de asemenea un zoom digital cu o mărire maximă de 4x, care este ușor în partea inferioară față de celelalte telefoane. Cu această cameră exista o pierdere a unor detalii, cu o redare nefirească, adesea evidentă în unele zone, conform 91Mobiles. Galaxy A50 nu are, de asemenea, nivele fine pentru detalii, viteza de focalizare este mai redusă, precum și nuanțele culoare de verde și roz.

Galaxy A50 a fost lansat recent în Canada și Statele Unite

Samsung Galaxy A50 a fost lansat alături de Galaxy A30 la MCW Barcelona 2019. Are un ecran de 6,4 inch FHD+ Infinity-U Super AMOLED și o rezoluție de 1080×2340 pixeli. Procesorul Samsung Exynos 9610 și Android 9 Pie este la bord. A50 are o baterie de 4.000 mAh și este disponibil în Black, White, Blue și Coral. Este unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri Samsung din gama mid-range și a fost lansat recent în Statele Unite și Canada.