Smartphone-ul Galaxy A50 are o capacitate a bateriei de 4.000 mAh

1751

În 2019, Samsung va lansa mai multe smartphone-uri noi, multe din ele redenumite, înlocuind vechile serii Galaxy C și Galaxy J. În plus, seria A va suferi o schimbare de nume, astfel încât sunt așteptate următoarele modele: A30, A40, A50, A60, A70 și în final, A80. Samsung Galaxy A50 este unul dintre primele smartphone-uri Samsung cu Android 9.0 Pie. Telefonul mid-range este echipat cu o baterie de capacitate mare.

Pentru moment, nu este clar când modelul va fi lansat și pentru care piață. Nu știm, dar presupunem că aceste modele Samsung Galaxy A ar trebui să ajungă și în România. Acum avem noi informații despre Galaxy A50. Acest smartphone se spune că este echipat cu un ecran LCD, în timp ce modelele mai scumpe și mai mari, cum ar fi Galaxy A70 și Galaxy A80, vor avea un afișaj Super AMOLED.

Galaxy A50 va avea o baterie mai mare decât Galaxy S9

Zvonuri recente au fost despre o astfel de capacitate a bateriei pe A50, am scris și noi le iLoveSamsung. Acum s-au adeverit! Noul telefon are o capacitate a bateriei de 4.000 mAh, capacitate mai mare decât seria Samsung Galaxy S9. În 2019 nu va fi singurul smartphone Samsung Galaxy cu baterie mare. Anterior am scris despre faptul că Galaxy M20 va fi echipat cu o baterie uriașă, de 5.000 mAh.

În ceea ce privește configurarea camerelor foto nu este încă foarte clar ce vom avea pe viitorul Samsung Galaxy A50. Telefonul ar avea în orice caz un senzor principal de 24 MP, similar cu cel aflat pe Galaxy A7 și Galaxy A9. Probabil că nu va fi singura cameră. Galaxy A7 și A9 sunt cele mai recente smartphone-uri din seria A, ambele fiind echipate cu mai multe camere. Samsung Galaxy A7 a fost primul smartphone Samsung cu triple-camera, iar A9 este echipat cu prima cameră quad din lume. Conform LetsGoDigital, ne așteptăm să găsim pe spate cel puțin trei camere foto.

LetsGoDigital este un site olandez fondat în 1999. LetsGoDigital este complet independent și nu este afiliat nici unui producător sau furnizor. Acest lucru permite ca specialiștii săi să fie realiști în informațiile, recenziile și tot ce publică pe site. Este o echipă de profesioniști recunoscută pe plan mondial.

Galaxy A50 mai are nevoie de certificări de la FCC, Wi-Fi și Bluetooth

Când a apărut pe un site de referință am văzut că modelul Galaxy A50 (SM-A505FN) este echipat cu procesorul Exynos 9610 cu 4 GB de RAM. În plus, utilizatorii vor avea opțiunea de stocare de 64 GB sau 128 GB. Smartphone-urile din gama mid-range, unde se încadrează acest A50, rulează pe sistemul de operare Android 9.0 Pie. Acest lucru face ca acesta să fie unul dintre primele telefoane Galaxy care va avea la lansare cel mai nou sistem de operare Google.

Deși destule detalii par să fie cunoscute cu privire la noul model din seria A, până la o lansare oficială va mai dura ceva timp. Certificările necesare, cum ar fi Bluetooth și WiFi, nu sunt încă primite. Acestea împreună cu aprobarea de la FCC fiind adesea un semnal că telefonul va fi lansat în cel mai scurt timp.

SURSĂLetsgoDigital