Samsung a lansat Galaxy A9, caracteristici și performanțe excepționale

1520

Samsung Electronics a anunțat smartphone-ul Galaxy A9. Un telefon construit pentru cei care iubesc să exploreze, să capteze momentul și să-l împărtășească așa cum îl văd. Samsung Galaxy A9 este un pionier în domeniul foto pentru compania Samsung. A fost lansat cu patru camere foto la spate și este dotat cu funcții concepute pentru a vă ajuta să trăiți în fiecare zi la maxim.

Galaxy A9 este adaptat pentru cei care știu ce vor. Indiferent dacă captează un selfie mai îndrăzneț sau o panoramă perfectă, Galaxy A9 este companionul ideal pentru capturarea și împărtășirea aventurilor de zi cu zi, indiferent de locul în care vă duce viața.

În calitate de lider mondial în domeniul smartphone-urilor, înțelegem cererea de inovație într-o lume, condusă de comunicarea vizuală„. A declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications la Samsung Electronics. „Bazându-ne pe moștenirea noastră în dezvoltarea camerelor smartphone, introducem tehnologia de generație următoare în toată gama Galaxy. Vom oferi mai multor consumatori posibilitatea de a experimenta inovațiile de vârf. Suntem încântați să aducem tehnologia de vârf în lumea smartphone-urilor cu modelul Galaxy A9″.

Galaxy A9 este dotat cu cele mai noi camere Samsung

Într-o lume incitantă și conectată, în care momentele și amintirile, din viața de zi cu zi sunt fotografiate și împărtășite instantaneu, smartphone-ul a devenit mult mai mult decât un telefon pentru consumatori. De aceea, Galaxy A9 este dotat cu cele mai bune inovații ale camerelor foto. Aceste lucru permite utilizatorilor să realizeze mai mult și să experimenteze mai mult în fiecare zi.

Galaxy A9 vă permite să faceți fotografii dinamice și frumoase. Cu patru camere, cu o nouă experiență vă puteți desăvârși creativitatea, creați și împărtășiți imagini uimitoare. Smartphone-ul are 2x zoom optic pentru fotografii incredibile și detaliate, chiar și de departe. Puteți fotorafia cât cuprindeți cu ochii, cu Ultra Wide Lens și filma ca un profesionist cu ajutorul Scene Optimizer. Datorită AI Scene Recognition, camera dvs. este acum mai inteligentă și poate identifica subiectul și ajusta setările corespunzătoare pentru cea mai bună fotografie.

Exprimați-vă creativitatea cu obiectivul de profunzime, oferindu-vă libertatea de a gestiona manual profunzimea fotografiilor și concentrați-vă asupra subiectului pentru imagini uimitoare și profesionale. Cu Galaxy A9 obțineți imagini clare și luminoase, atât în ​​lumină strălucitoare cât și în condiții de lumină slabă. Camera principală de 24 MP face fotografii minunate în orice moment al zilei.

Durata de viață a bateriei de 3.800 mAh pe Galaxy A9 vă permite să folosiți smartphone-ul fără limite. Are performanțe remarcabile și de lungă durată. Puteți să stocați mai mult și să ștergeți mai puțin cu memoria de 128 GB, extensibilă până la 512 GB.

Caracteristici noi pentru performanțe pe tot parcursul zilei

Conceput pentru a face viața mai convenabilă, Galaxy A9 dispune de Bixby, Samsung Pay și Samsung Health. Puteți profita de numeroasele beneficii multi-tasking pe care le oferă Galaxy A9, inclusiv App Pair.

Bazându-se pe moștenirea Samsung în designul de primă clasă, Galaxy A9 vine în trei culori unice. Caviar Black, Lemonade Blue și Bubblegum Pink. Cu un design elegant și ergonomic se simte foarte bine mână. Calitate și performanță de la Samsung.

Galaxy A9 va fi disponibil pe piețele selectate începând cu luna noiembrie.

Specificații Samsung Galaxy A9:

Display 6,3 inch Full HD+ Super AMOLED │1080×2220
Camere Spate: Patru camere

  1. – Camera principală : 24 MP AF, f/1,7
  2. – Telephoto : 2X optical zoom, 10 MP AF, f/2,4
  3. – Ultra Wide : 120°, 8 MP, f/2,4
  4. – Adâncime : 5 MP, f/2,2

Camera frontală: 24 MP, f/2,0

Dimensiuni și greutate 162,5 x 77 x 7,8 mm │ 183 grame
Procesor Octa Core (2,2 GHz Quad + 1,8 GHz Quad)
Memorie 6 GB RAM │ 128 GB + MicroSD Slot până la 512 GB.

8 GB RAM │ 128 GB + MicroSD Slot până la 512 GB

Baterie 3.800 mAh
Sistem de operare Android 8.0 (Oreo)
Conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz) │ VHT80 MIMO │  Bluetooth v 5.0 (LE up to 2Mbps) │ ANT+ │ USB Type-C │ NFC │ Localizare (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)
Samsung Pay Da
Senzori Accelerometru │Amprentă digitală │ Giroscop │ Geomagnetic │ senzor de cameră │ senzor de proximitate │ senzor de lumină RGB
Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Video MP3,M4A,3GA,AAC,OGG,OGA,WAV,WMA,AMR,AWB,FLAC,MID,MIDI, XMF,MXMF,IMY,RTTTL,RTX,OTA