Galaxy A50 și Galaxy A90 primesc în cele din urmă One UI 2.5

457
Galaxy A50 si Galaxy A90 primesc in cele din urma One UI 2 5
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Două smartphone-uri excelente de anul trecut, Galaxy A50 și Galaxy A90 5G primesc acum actualizarea la One UI 2.5. Samsung a demonstrat din nou că este extrem de preocupată de dispozitivele sale, lansând o actualizare majoră pentru cele două modele. În ultimul timp Samsung s-a ocupat și de modele mai vechi, telefoane și tablete, lansând pentru ele actualizări de securitate.

După actualizare, Samsung Galaxy A50 va avea noua versiune de firmware A505FDDU5BTL1 cu patch-ul de securitate din decembrie. Samsung Galaxy A90 5G primește cea mai recentă versiune cu numărul de firmware A908NKSU3CTL3. De asemenea, aduce cel mai recent patch de securitate Android. Galaxy A50 și Galaxy A90 au fost în topul vânzărilor încă de la lansare.

Galaxy A50 și Galaxy A90 5G primesc One UI 2.5

Samsung Galaxy A90 5G este situat în partea superioară a dispozitivelor mid-range, foarte aproape ca specificații și caracteristici de seria Galaxy S. Galaxy A50 și Galaxy A90 5G sunt excelente ca funcții și dotări. Samsung Galaxy A90 are și funcția Samsung Dex și puteți să vă conectați smartphone-ul cu televizoarele inteligente Samsung. Această funcție lipsește pe Galaxy A50. În afară de asta, toate celelalte funcții sunt similare pe ambele dispozitive.

One UI 2.5 aduce mesaje de partajare a locației SOS la fiecare 30 de minute, foarte importantă în multe situații. De asemenea, acceptă autocolante Bitmoji afișate mereu și opțiunea de căutare YouTube de pe tastatură. Mai mult, actualizarea îmbunătățește camera și a adăugat un buton în Wi-Fi pentru a solicita o parolă Wi-Fi.

O rețea Wi-Fi este mai vulnerabilă la atacuri decât rețelele cu fir. Oricine se află în raza de acțiune a unei rețele fără fir poate încerca accesul. Wi-Fi Protected Access (WPA 3 lansat în 2018) este un program de securitate dezvoltat de Wi-Fi pentru protecție.

Actualizarea Galaxy A50 și Galaxy A90 5G cu One UI 2.5 aduce mai multe beneficii utilizatorilor celor două modele. Actualizarea One UI 2.5, a ajuns și pe alte modele Samsung. One UI 2.5 pentru Galaxy A31 a fost lansat pentru prima dată în Coreea de Sud, iar acum cu firmware-ul A315FXXU1BTK3 se mută în alte țări. A fost lansat deja în India, acolo unde a fost lansată și pentru A50 și A90 5G.

Deocamdată nu știm planul de desfășurare a actualizării cu One UI 2.5 a celor două smartphone-uri Samsung la nivel global. Sigur se va extinde treptat și în alte zone și va ajunge până la sfârșitul anului și în Europa și România.