Galaxy A50, design-ul cu Infinity-U dezvăluit de manualul de utilizare

1358

Știm că Samsung se ocupă de mai multe smartphone-uri din seria mijlocie Galaxy A (2019). Seria va începe cu Samsung Galaxy A10 și se termină, cele puțin din ce știm momentan, cu Galaxy A90. Despre primele dispozitive din această serie au tot apărut informații dar, nu au fost aproape deloc despre Galaxy A70 și A90. Recent am avut și am publicat mai multe informații despre Galaxy A50.

Acum, prin intermediul PriceKart preluat de 91Mobiles, avem alte detalii și fotografii ale smartphone-ului Samsung Galaxy A50. Imaginile modelului Galaxy A50 nu lasă nimic imaginației deoarece dezvăluie designul, afișajul, dimensiunile și detaliile camerei de luat vederi. Noile detalii se potrivesc cu scurgerea anterioară care a dezvăluit întreaga fișă de specificații a lui Galaxy A50.

Galaxy A50 cu ecran Super AMOLED și aspect ratio de 19,5: 9

Samsung Galaxy A50 este dotat cu un display de 6,4 inch Infinity-U și un senzor de amprentă digitală. Ecranul Infinity-U de 6,4 inch este de așteptat să fie Super AMOLED cu raport de aspect 19,5: 9 și rezoluție de 1.080 x 2.340 pixeli. Fotografiile confirmă de asemenea prezența scanerului de amprente în afișaj, aflat pe marginea de jos a ecranului.

Pricekart este cel mai bun site de comparare și cumpărături din India. Pricekart a fost fondat în 2017 și operează în regiunea Asia-Pacific. Pricekart compară peste un milion de produse din toate categoriile, cum ar fi telefoane mobile, laptopuri, electronice, aparate electrocasnice, cărți și multe altele.

În plus avem și câteva detalii despre camera viitorului smartphone, tot în conformitate cu informațiile anterioare. Vedem modul triplu al camerei, aliniat vertical în colțul din stânga sus spate, însoțit de blițul LED în partea inferioară. Setarea camerei este compusă dintr-o cameră principală de 25 MP, una de adâncime de 5 MP și un obiectiv ultra-larg de 8 MP. Este departamentul foto aflat pe Samsung Galaxy A7. Pe partea din față, receptorul va avea o cameră pentru selfie de 25 MP amplasată în forma de „U” a zonei de sus a ecranului. Fotografiile mai  dezvăluie și mufa audio de 3,5 mm, portul USB de tip C și grila de difuzor din partea inferioară.

Informațiile anterioare au scos la iveală că Galaxy A50, va avea un procesor Exynos 9610 octa-core de 2,3 GHz. 4/6 GB de RAM, stocare de 64/128 GB și o baterie de 4.000 mAh se vor găsi pe Galaxy A50. Deocamdată nu avem nicio informație despre preț și momentul în care va fi lansat, potrivit 91Mobiles. Cu toate acestea estimăm că Samsung ar putea lansa pe Galaxy A50 în luna martie. Mai târziu în acest an vor fi lansate Galaxy A70 și A90.