Galaxy A50 va avea afișaj Infinity-V și triple-camera la spate

1211

În exclusivitate site-ul 91Mobiles a publicat imagini cu rama telefonului Galaxy A50. Imaginile cadrului arată că receptorul va avea un afișaj Infinity-V, camere triple la spate, o mufă de 3,5 mm și port USB tip C. Imaginile cu Galaxy A50 au fost primite de site-ul indian 91Mobiles de la o sursă apropiată locului unde se produce telefonul, sursă care a dorit să rămână anonimă.

După cum arată imaginile, Galaxy A50 va sosi cu o zonă centrală în partea de sus a ecranului în formă de strop de apă. Acest afișaj este cel pe care Samsung în numește Infinity-V. Dacă privim imaginea, o mică decupare este vizibilă în partea de sus a ecranului, va găzdui aparatul de fotografiat pentru selfies. Noul afișaj Samsung Infinity-V a debutat deja cu cele mai noi smartphone-uri Galaxy M10 și Galaxy M20.

Samsung Galaxy A50 cu triple-camera și jack de 3,5 mm

Am menționat mufa de 3,5 mm pentru că mufa a lipsit de pe un recent smartphone Samsung – Galaxy A8s. Au fost zvonuri că gigantul tech va renunța la această mufă pe telefoanele sale. Este o revenire a mufei pentru satisfacția fanilor Samsung. Având în vedere că site-ul 91Mobiles este din India și sursa tot de acolo, putem specula că Galaxy A50 se fabrică în India. Mergând la imaginea cu carcasa din fotografie a lui Galaxy A50, aceasta are la spate o decupare verticală lungă în colțul din dreapta sus și o mică gaură mai jos.

Decupajul vertical va fi, probabil, pentru triple-camera iar gaura pentru blițul LED. Cel puțin așa sunt poziționate și pe smartphone-ul Galaxy A7 (2018). Interesant, nu pare să existe gaură pentru un senzor de amprentă digitală în centrul cadrului telefonului. Acest lucru poate fi o confirmare că Galaxy A50, conform zvonurilor, va avea un senzor optic în display. În cele din urmă, marginea inferioară a telefonului Galaxy A50 va găzdui un port USB de tip C și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Jack-ul de 3,5 mm a apărut în anii 1960. Sony a fost prima care a instalat o astfel de mufă pe unul dintre produsele sale, un radio portabil Sony EFM-117J, în 1964. Jack-ul pentru căști pe dispozitive mobile a fost introdus cu primul Walkman în 1979, lansat tot de Sony. Primele mufe de 3,5 mm pe smartphone-uri au fost introduse de Nokia.

Un procesor Exynos 9610 și 4 GB de RAM pe Galaxy A50

În ceea ce privește alte specificații, Galaxy A50 este posibil să dispună de o cameră frontală de 24 MP. Informațiile dau o baterie puternică de 4.000 mAh. Ne așteptăm la procesorul Samsung Exynos 9610, asociat cu 4 GB de RAM și opțiuni de stocare internă de 64 GB și 128 GB. Telefonul va oferi suport dual SIM și va rula sistemul de operare Android 9 Pie direct din cutie. Samsung ar putea să introducă smartphone-ul în patru opțiuni de culoare: albastru, roz, negru și alb.

Galaxy A50 va avea un ecran cu diagonala de 6 inch (15,24 cm), Super AMOLED cu rezoluția de 1080×2340 pixeli. A50 va avea un preț de aproximativ 440 de euro și va fi lansat pe la mijlocul lunii februarie. Momentan nu știm disponibilitatea internațională dar sunt informații că va veni și în Europa și, probabil în România.