Samsung a lansat telefonul Galaxy A8s cu afișaj Infinity-O

1627

Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy A8s în China. Când a dat primele semne despre acest smartphone Samsung a sugerat că va avea un nou afișaj, aproape complet. Apoi Samsung a dezvăluit afișajul Infinity-O care dispune de un orificiu în ecran pentru camera selfies. Samsung Galaxy A8s este primul dispozitiv al companiei cu un ecran care are o gaură pentru camera frontală.

Galaxy A8s nu este un dispozitiv de vârf, care să spargă barierele imaginației, dar specificațiile sunt respectabile. Este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 710 cu 6 GB de memorie RAM sau 8 GB de RAM. Dispune de 128 GB de spațiu de stocare și are același sistem triplu de camere de 24 MP + 5 MP + 10 MP, ca Samsung Galaxy A7.

Afișajul este, fără îndoială, cel mai inedit aspect al acestui smartphone, potrivit SamMobile. Ecranul Infinity-O de înaltă rezoluție de 6,4 inch Full HD+ 19,5: 9 are o decupare în panoul propriu-zis pentru camera frontală. Camera de 24 MP este plasată în această gaură în colțul din stânga sus al afișajului.

Galaxy A8s, un smartphone frumos din metal și sticlă

Samsung Galaxy A8s are sistemul de operare Android 8.1 Oreo, nu Android 9 Pie. Galaxy A8s are același ADN ca și alte dispozitive premium Samsung mid-range. Are o construcție de metal și sticlă cu colțuri rotunjite pentru o aderență confortabilă. Camera triplă este plasată pe verticală ca pe Samsung Galaxy A7. Există, de asemenea, un senzor de amprentă digitală la spate și, nu are mufă pentru căști de 3,5 mm!

Galaxy A8s este reprezentativ pentru noua strategie Samsung, spune site-ul PhonAndroid. În ultimele luni, producătorul sud-coreean a decis să-și consolideze segmentul de mijloc cu dispozitive dotate cu caracteristici inovatoare, care nu sunt încă disponibile pe segmentul de vârf. Vorbim despre triple-camera și ecranul Infinity-O.

Galaxy A8s a fost lansat în China, unde va intra în curând în vânzare. Pentru moment, încă nu știm prețul de vânzare al smartphone-ului. Samsung nu a confirmat dacă Galaxy A8s se va îndrepta spre alte piețe, după toate informațiile va face acest lucru.

Specificații Samsung Galaxy A8s

Sistem de operare Android 8.1 Oreo
Procesor Snapdragon 710
Display Infinity-O 6,4 inch │ Raport de aspect 19,5: 9
Rezoluție 1080 x 2340 pixeli
Camere foto spate 24 MP cu f/1,7 │ 10 MP cu AF │ 5 MP cu f/2,2
Camera față 24 MP cu f/2,0
Dimensiuni și greutate 158,4 x 74,9 x 7,4 mm │173 g
Memorie 6 sau 8 GB de RAM │128 GB stocare, extensibilă până la 512 GB
Conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac │ dual-band │ WiFi Direct │ hotspot │NFC
Acumulator 3.400 mAh
Porturi USB tip C
Încărcare rapidă Da