Galaxy A50 certificat de Wi-Fi Alliance și Bluetooth SIG, gata de lansare

1079

Samsung va lansa anul acesta un număr mare de telefoane din noua gamă mid-range Galaxy A. Unul dintre ele va fi Samsung Galaxy A50. Despre acest smartphone, site-ul 91Mobiles, a dezvăluit în exclusivitate câteva detalii despre designul și unele caracteristici ale smartphone-ului. Galaxy A50 a fost observat și pe Geekbench și a fost recent certificat de Wi-Fi Alliance.

Acum se pare că lansarea telefonului se apropie, deoarece a fost primită încă o altă certificare importantă. Imediat după ce a fost văzut pe site-ul Wi-Fi Alliance, smartphone-ul Samsung Galaxy A50 a fost certificat de Bluetooth SIG. Certificarea Bluetooth a telefonului a fost publicată pe site-ul agenției în data de 24 ianuarie. Dispozitivul a fost certificat cu numărul de model SM-A505FN, care este de așteptat să fie varianta sa cu o singură cartelă SIM.

Galaxy A50 cu ecran de 6 inch și procesor Esynos 9610

Wi-Fi Alliance a certificat versiunea dual-SIM a telefonului A50 cu numărul de model SM-A505FN / DS la începutul acestei luni. Certificarea Bluetooth SIG nu a dezvăluit nicio informație despre specificațiile Galaxy A50. Am aflat cu această ocazie doar că receptorul va accepta conectivitate Bluetooth 5.0.

Potrivit mai multor informații anterioare, Samsung Galaxy A50 va avea noul ecran Samsung Infinity-V cu o parte de sus, unde va fi camera foto, în formă de stop de apă. Telefonul va fi una dintre primele oferte din seria Galaxy A care va avea un senzor de amprente digitale.

Amprentele digitale sunt caracteristici unice ale fiecărui individ, chiar și gemenii identici au amprentele digitale diferite. Amprentele digitale ale ursului Koala sunt foarte asemănătoare cu ale oamenilor, chiar și experții au probleme când le compară!

Samsung Galaxy A50 va avea un ecran de 6 inch (15,24 cm) Super AMOLED cu o rezoluție de 1080 x 2220 pixeli. Se spune că telefonul este alimentat de un procesor Exynos 9610 Octa-core (2,3 GHz, Quad Core + 1,6 GHz, Quad Core). Acesta va avea 4 GB de memorie RAM. Celelalte specificații de care avem știință includ variante de stocare de 64 și 128 GB, Wi-Fi dual-band, sistemul de operare Android 9 Pie și sloturi dual-SIM. O baterie de 4.000 mAh, nedetașabilă – standard impus de ceva timp în telefoanele inteligente, se va afla pe A50.

Un departament foto compus din trei camere va fi la spate, 24 MP + 10 MP + 5 MP și un LED Flash. Frontal, pentru autoportrete se află o cameră de 5 MP. Samsung Galaxy A50 va avea un preț estimativ de 445 de euro când va fi lansat.