Galaxy A50s cu numărul de model SM-A507FN / DS certificat de Wi-Fi

838
Sursa Foto: via MySmartPrice.com

Samsung Galaxy A50 are mai puțin de un an de la lansare și deja va avea un succesor. Smartphone-ul cu numărul de model SM-A507FN / DS a primit acum undă verde de la Wi-Fi Alliance. Același model a apărut anterior pe site-urile de testare Geekbench și AnTuTu. Conform tuturor informațiilor acesta va purta numele de scenă Samsung Galaxy A50s.

Listarea și certificarea pe site-ul Wi-Fi Alliance aduce de obicei puține lucruri noi despre un dispozitiv. Cel mai mult se poate spune că există suport Wi-Fi cu bandă dublă, precum și Android 9.0 Pie pe smartphone. Cu toate acestea, listările anterioare de pe site-urile de referință Geekbench și AnTuTu ne-au adus mai multe informații despre Galaxy A50s.

Samsung Galaxy A50s este un upgrade la originalul Galaxy A50

Recent au fost făcute publice rezultatele vânzărilor de smartphone-uri pe trimestrul doi în Europa. Aici Samsung Galaxy A50 a fost cel mai bine vândut smartphone. A avut vânzări de 3,2 milioane de bucăți în Q2 2019. Sunt cifre extraordinare pentru un smartphone lansat la începutul anului. Specificațiile, caracteristicile, designul și prețul au făcut ca acest smartphone să fie preferatul europenilor. În acest sens putem spune că avem așteptări mari și de la Galaxy A50s.

AnTuTu este o platformă de testare pentru Android. Are peste 100.000.000 de utilizatori și este Nr.1 în lume ca standard de referință pentru companiile de top. AnTuTu testează toate aspectele unui dispozitiv, inclusiv UX, GPU, memorie RAM, CPU etc.

Bazându-ne atât pe listarea de la Geekbench, cât și pe cea de la AnTuTu, știm că Samsung Galaxy A50s vor avea un procesor Exynos 9610. Acesta este un procesor Octa-Core de 10 nm cu patru nuclee ARM Cortex A73, de 2,3 GHz, conform MySmartPrice. Are și patru nuclee Cortex A53 eficiente din punct de vedere al energiei, care ajung până la 1,7 GHz și GPU Mali-G72.

Același procesor a fost văzut pe Geekbench cu variantă Galaxy M30s luna trecută. Și acesta urmează să debuteze în curând pe mai multe piețe. În conformitate cu AnTuTu, receptorul va avea rezoluție Full-HD+ (1080x2340p) și 4 GB de memorie RAM cu 64 GB de stocare la bord.

Dar asta este cam tot ce știm despre receptor deocamdată. Că este aproape identic cu originalul este de la sine înțeles. După aspectul acestuia ar putea fi un model pe care Samsung îl lansează mai întâi în Statele Unite și mai târziu în alte regiuni ale globului. Originalul Galaxy A50 este comercializat în SUA și Canada. Îl așteptăm și în România.