Galaxy A50s a apărut pe Geekbench, este aproape la fel ca originalul A50

809
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung Galaxy A50s cu numărul de model SM-A507FN a fost testat pe Geekbench. Samsung a lansat anul acesta o serie mid-range Galaxy A 2019, mai bogată ca niciodată, multe telefoane și marea majoritate cu specificații și caracteristici excelente. Când credeam că nu mai avem la ce să ne așteptăm din seria Galaxy A 2019 apare și Galaxy A50s.

Dar, deși ne așteptam ca Galaxy A50s să fie mai mult decât o reîmprospătare a modelului în curs, rezultatele benchmark-ului arată o serie de caracteristici hardware care au rămas neschimbate. Cel puțin până acum acest smartphone este în mare parte învăluit în mister.

Despre Samsung Galaxy A50s nu prea știm nimic, nici când va fi lansat

Nu am avut parte de scurgeri de informații sau zvonuri despre A50s și nu este clar când ar trebui să apară acest Galaxy A50s. Este posibil ca Samsung să fi făcut unele îmbunătățiri la acest telefon și în alte domenii. Multe specificații nu apar la testările pe site-urile de benchmarking, posibil ca Samsung să fi adus ceva nou.

Judecând după listarea pe Geekbench, modelul Galaxy A50 este identic cu modelul aflat deja pe piață. Este echipat cu același chipset Exynos 9610 și 4 GB de memorie RAM în timp ce rulează Android 9 Pie. SM-A507FN – alias Galaxy A50s, înregistrează, de asemenea, aproape aceleași puncte pe Geekbench. În testul single-core A50s a obținut 1.676 de puncte iar în multi-core 5.434 puncte. Galaxy A50 cu numărul de model SM-A505FN a obținut pe Geekbench 1.615 puncte în single-core și 4.380 în multi-core.

SamMobile este un site olandez fondat în 2011 și are sediul în localitatea Alphen aan den Rijn, Olanda. SamMobile este unul dintre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre produsele Samsung. Publică recenzii și comparații între telefoanele mobile și între alte dispozitive portabile Samsung.

Este posibil ca Samsung Galaxy A50s să vină cu unele îmbunătățiri

Colegii noștri de la site-ul SamMobile au obținut câteva informații despre Samsung Galaxy A50s. Noul smartphone  Galaxy A50s ar trebui să fie lansat cu 64 GB de stocare și în nuanțe de alb și negru. Modelul aflat pe piață, Galaxy A50, are opțiuni de stocare de 64 GB și a fost lansat în albastru, alb și negru. Nu prea putem ghici ce va aduce nou acest upgrade a lui Galaxy A50 utilizatorilor.

Dacă luăm în considerare modul cum a îmbunătățit Samsung alte telefoane ce au litera „s” în terminație, putem specula ceva. Samsung a îmbunătățit calitatea camerelor foto, un exemplu este Galaxy A10 vs Galaxy A10s. Camera principală, cel puțin, de pe A50s ar putea primi unele îmbunătățiri. Astfel telefonul va fi și mai competitiv împotriva rivalilor din gama mid-range. Probabil Galaxy A50s va oferi cel puțin această îmbunătățire, chiar dacă prețul va crește puțin.