Galaxy A51 aproape de lansare, deja apar pagini de asistență

1032
Sursa Foto: via SamMobile.com

Lansarea oficială a viitorului smartphone Samsung Galaxy A51 poate veni mai devreme decât se aștepta. Au început deja să apară primele pagini de asistență pentru Galaxy A51 pe site-ul propriu al companiei sud-coreene.

În ultimele săptămâni am aflat multe detalii despre următorul telefon de la mijlocul gamei Galaxy A, Samsung Galaxy A51. La începutul acestei săptămâni a apărut un set de fotografii unde am văzut telefonul din toate unghiurile. Smartphone-ul Samsung mid-range va avea patru camere la spate, margini minuscule și un jack pentru căști de 3,5 mm.

Samsung Galaxy A51 ar putea fi lansat în curând

Totuși, datorită faptului că Galaxy A51 rulează pe noul sistem de operare Android 10 din cutie, ne-am fi așteptat mai mult sau mai puțin, ca acesta să debuteze după seria Galaxy S11. Estimam o lansare pentru A51, undeva prin februarie sau martie 2020. La urma urmei, acesta a fost felul cum Samsung a procedat la începutul acestui an cu Galaxy A50 și seria Galaxy S10.

Cu toate acestea, conform SamMobile, Samsung Rusia se pregătește deja de lansarea lui Samsung Galaxy A51. Pe site-ul gigantului high-tech din Rusia au apărut primele pagini de asistență ale viitorului telefon. Luând în considerare acest lucru, ar fi potrivită o lansare în decembrie să spunem, dar este neobișnuit de devreme o pagină de asistență pentru o lansare în primăvara anului 2020.

Rusia se întinde pe unsprezece fuse orare! Pe aproape toată Asia de Nord și pe o mare parte din Europa de Est. Cu 17.125.200 km², Rusia este cea mai întinsă țară din lume, acoperind peste o optime din suprafața locuită a Pământului. Estimativ Rusia are în 2019 are o populație de aproximativ 146.793.000 de locuitori.

Bineînțeles, de ani buni, noi dispozitive din seria Galaxy A au fost lansate în decembrie. Doar în anul acesta Samsung nu a respectat să-i zicem această tradiție. Cu alte cuvinte, lansarea din decembrie a lui Samsung Galaxy A51 nu ar fi ieșită din comun, dar nu cadrează cu a lui Galaxy A50. Acesta a fost lansat la MCW Barcelona 2019.

Totuși, lansarea de către Samsung unui telefon mid-range care rulează cea mai recentă versiune Android a Google, înaintea unui telefon emblematic, ar fi o noutate pentru compania coreeană. Până acum noile dispozitive Galaxy A au fost lansate cu o versiunea anterioară a sistemului de operare Google Android.