Galaxy A51 își arată aspectul premium în ultimele fotografii apărute

849
Sursa Foto: via phonearena.com

Samsung Galaxy A50 a fost lansat la începutul acestui an și a ajuns foarte popular în rândul utilizatorilor. A devenit rapid unul dintre cele mai bine vândute telefoane la nivel global, în Europa a fost cel mai bine vândut smartphone. Acum, Samsung se pregătește să îi prezinte succesorul, va fi Samsung Galaxy A51. Pe măsură ce se apropie data lansării, 12 decembrie, apar tot mai multe fotografii cu viitorul smartphone Samsung.

Până acum au apărut mai multe fotografii cu Samsung Galaxy A51, fotografii realizate prin CAD -Computer-aided Design. Acum avem și fotografii originale apărute prin intermediul cunoscutului Evan Blass (@evleaks). Vedem o imagine clară a panoului frontal actualizat al smartphone-ului, mai precis al noului afișaj Infinity-O. Acest tip de ecran se află și pe seria Galaxy Note 10.

Samsung Galaxy A51 de gamă medie își arată aspectul premium

În comparație cu ecranul de 6,4 inch inclus în Samsung Galaxy 50, acest nou ecran are o diagonală de 6,5 inch (16,51 centimetri). Marginile laterale sunt reduse la minimul iar bărbia de jos și bara de sus sunt drastic reduse. În plus, prezența unei găuri în afișajul Infinity-O duce la crearea unui aspect mult mai premium, apropiat de cel al seriei Galaxy Note 10.

Din păcate, nu avem și o imagine cu partea din spate a telefonului. Știm însă că Samsung a adoptat pentru Galaxy A51 un modul foto cu patru camere. Samsung a lansat anul trecut primul său smartphone cu un modul quad-camera, telefonul Samsung Galaxy A9 (2018).

Primul smartphone din lume cu quad-camera a fost Samsung Galaxy A9 (2018). Are o cameră principală de 24MP, una de 10MP cu zoom 2x, una de 8MP Ultra-Wide cu unghi de 120° și una de 5MP. Galaxy A9 are un procesor Qualcomm Snapdragon 660 și două opțiuni de memorie RAM – 6GB și 8GB.

Una dintre aceste camere se află în premieră pe un smartphone Samsung. Este vorba de camera macro de 5 MP. Camera foto macro este folosită pentru a face fotografii de foarte aproape fără un echipament suplimentar. Într-o fotografie macro dimensiunea subiectului fotografiat este mai mare decât dimensiunea sa reală. Obiectul poziționat în fața camerei este afișat foarte mare și camera surprinde foarte multe detalii.

Conform zvonurilor, alte specificații includ o baterie de 4.000 mAh și procesorul mid-range Exynos 9611. Pe Galaxy A50 este procesorul Exynos 9610. O memorie RAM de 4GB și un potențial de stocare de 128GB cu posibilitatea extinderii prin microSD, mai avem pe Galaxy A51. În funcție de cum alege Samsung să livreze telefonul cu Android 9 sau Android 10, acesta va beneficia fie de One UI 1.2, fie de One UI 2.0.