Galaxy A9 (2018), un smartphone ideal pentru fotografii perfecte

878
În ziua de azi, toți cei care avem un smartphone suntem automat și fotografi. Chiar dacă nu profesioniști, cel puțin încercăm prin intermediul telefoanelor să facem fotografii cât mai frumoase. Înarmați cu un smartphone, avem o cameră foto pregătită în permanență pentru a surprinde orice moment favorabil. Iar dacă avem un Samsung Galaxy A9 este cu atât mai bine, potrivit NewsSamsung. Galaxy A9 (2018) are patru camere la spate, o cameră principală de 24MP cu f / 1,7, și una de 8 MP cu unghi larg de 120° și deschidere f / 2,4. Celelalte două sunt o cameră cu teleobiectiv de 10 MP și zoom optic 2x și una de adâncime de 5 MP. Există în plus frontal, o cameră de 24 MP. Modelul Galaxy A9 (2018) are patru camere la spate ultra-inteligente care pot fotografia în aproape orice situație. Mai există acolo caracteristici inteligente, cum ar fi tehnologia Scene Optimizer, care detectează subiectul fotografiilor, are 19 categorii, produse alimentare, portrete, flori, scene de interior, animale, cascade, peisaje, plante, răsărituri/apusuri, copaci, cer, munți și plaje. Datorită AI Scene Recognition, camera dvs. este acum mai inteligentă și poate identifica subiectul și ajusta setările corespunzătoare pentru cea mai bună fotografie.
Galaxy A9 este primul smartphone din lume cu quad-camera la spate
Flaw Detection, este pe Galaxy A9, detectează ochii închiși și dacă subiectul clipește, problemele de focalizare și problemele cu iluminatul de fundal. Poate avertiza chiar dacă lentila aparatului de fotografiat este murdară. În plus o mare gamă de autocolante, filtre și AR Emoji și aveți o cameră care vă oferă o lume de posibilități. Precizia Scene Optimizer și Flaw Detection – detectarea erorilor, poate varia în funcție de mediul înconjurător sau de obiectul ce urmează a fi fotografiat.

Africa de Sud, numele „Africa de Sud” este derivat din localizarea geografică a țării la vârful sudic al Africii. Africa de Sud are 11 limbi oficiale, a patra țară din lume ca număr, depășită de Bolivia, India și Zimbabwe. În Africa de Sud în Soweto, se află cel de-al treilea cel mai mare spital din lume, Chris Hani Baragwanath. Primele două se află în China.

Seria Galaxy A, cu modelele Galaxy A7 și A9, a dus fotografia smartphone-urilor la niveluri fără precedent. Modelul A7 a stabilit un punct de referință cu 3 camere și apoi A9 a făcut un pas mai mare. Cu o viață mare a bateriei, performanțe și caracteristici de securitate intuitive, Galaxy A9 duce fotografierea smartphone-urilor la un nou nivel„. A spus Cambridge Mokanyane, Chief Marketing Officer la Samsung Africa de Sud. Cele patru camere de la spate aflate pe A9 îmbunătățesc performanțele de fotografiere. Sistemul inteligent al camerelor foto oferă de patru ori mai multă funcționalitate pentru orice ocazie.
O cameră cu unghi larg pentru a cuprinde tot ce vedeți
  • Camera Ultra Wide de 120°. Camera ultramodernă de 8 MP oferă o vizibilitate cu un unghi larg, cuprinde aproape la fel de mult ca și ochii dvs. Dacă doriți să vedeți și să cuprindeți mai mult din scenă, camera Ultra Wide face panorame ideale. Fotografierea de panorame se pare că este tendința actuală la camerele foto și este tot mai apreciată de utilizatori. Obiectivul de 120° Ultra Wide vă permite să surprindeți tot ceea ce vedeți.
  • Camera cu telefoto de 10MP. Are un zoom optic 2x care fotografiază excelent chiar și de la distanță. Această cameră permite înregistrarea de la distanță a celor mai mici detalii. Realizează fotografii perfecte chiar și atunci când sunteți departe de subiect. Și de la distanță această cameră nu face nici un rabat de calitate la efectuarea fotografiilor.
  • Camera de adâncime de 5 MP. Este o cameră pentru profunzimea fotografiilor. Chiar dacă este cea mai puțin pixelată, doar 5 MP are o funcție Live Focus cu ajutorul căreia care puteți regla claritatea/adâncimea, imaginilor captate. Această cameră lucrează împreună cu cea principală pentru a regla adâncimea fotografiilor și estompa fundalul. În acest fel dă un aspect profesional fotografiilor efectuate.
  • Camera principală de 24 MP. Indiferent de condiții zi/noapte se adaptează ușor la lumină slabă și la lumină naturală. Este cea mai avansată cameră de pe Galaxy A9. Modulul camerei permite, de asemenea, mai multă lumină, dar în același timp reduce zgomotul. Această cameră are un algoritm de rearanjare a pixelilor. Face fotografii foarte clare în condiții diferite de lumină. Galaxy A9 are un bliț LED pentru momentele care necesită o lumină suplimentară.
Cu 24 MP frontal pe Galaxy A9, nici ridurile cele mai fine nu au scăpare
  • Camera frontală de 24 MP. Camera de 24 MP are o diafragmă de f/2.0. Cu o rezoluție uluitoare poate fotografia și filma cele mai mici detalii. Scoate în evidență mai mult decât ar trebui în special ridurile. Nu știm dacă acest lucru este un avantaj!
Stocarea tuturor imaginilor este foarte ușoară. Galaxy A9 are o memorie internă de 128 GB care poate fi extinsă până la 512 GB cu o cartelă microSD. În plus, Infinity Display de 6,3 inch, se întinde de la margine la margine, pentru a viziona în condiții ideale fotografiile și clipurile filmate. Acest ecran mare este excelent și pentru multitasking sau streaming video. Samsung Galaxy A9 (2018) este echipat cu o baterie de 3.800mAh care vă liniștește în privința celui mai apropiat loc de alimentare. Galaxy A9 vine în trei culori inedite Caviar Black, Lemonade Blue și Bubblegum Pink. Limonade Blue chiar într-un frumos, elegant și îndrăzneț gradient.