Samsung lucrează în prezent la foarte multe smartphone-uri care acoperă o mulțime de segmente diferite. Sunt informații că gigantul tech lucrează la Galaxy S10 Lite, Galaxy Note 10 Lite, Galaxy A91 și, desigur, Galaxy A51. În ultimele două săptămâni, Samsung Galaxy A51 a fost mai mereu în prim plan cu numeroase scurgeri și zvonuri. Avem acum alte informații cheie despre dispozitiv.

Samsung Galaxy A51 a apărut în baza de date a agenției de certificare din Coreea de Sud. A fost, de asemenea, certificat de Wi-Fi Alliance și a apărut pe site-ul de referință Geekbench. Pe lângă acestea, chiar și pagina de asistență a smartphone-ului a apărut pe site-ul oficial Samsung.

Galaxy A51 cu o cameră macro de 5 MP în loc de una telefoto

Conform site-ului Gizchina, Samsung Galaxy A51 va avea în spate un modul quad-camera. De fapt, dispozitivul va fi cea mai ieftină ofertă a companiei Samsung care va avea patru camere la spate. Conform site-ului amintit, Galaxy A51 va avea o cameră macro dedicată de 5 MP.

În afară de acestea, va exista și o cameră principală de 48 MP, una de adâncime de 5 MP și una cu unghi larg de 12 MP. Deși nu există nicio explicație privind motivul pentru care compania a decis să folosească o cameră macro, un motiv ar putea fi intenția Samsung de a menține costul scăzut. Da, o cameră macro este relativ mai ieftină decât una cu teleobiectiv. Este posibil ca în viitorul apropiat mai multe telefoane din gama medie și vină cu această cameră macro, poate chiar Galaxy A71.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Camera foto macro este folosită pentru a face fotografii de foarte aproape fără un echipament suplimentar. Într-o fotografie macro dimensiunea subiectului fotografiat este mai mare decât dimensiunea sa reală. Obiectul poziționat în fața camerei este afișat foarte mare și camera surprinde foarte multe detalii.[/vc_message]

Galaxy A51 va fi peste Galaxy A50 ca specificații și caracteristici

După cum sugerează și numele, dispozitivul va fi un adevărat succesor a lui Samsung Galaxy A50 lansat anterior. Pentru cei care nu știu, Samsung a lansat anul trecut primul său smartphone cu un modul quad-camera, cu telefonul Samsung Galaxy A9 (2018). Galaxy A9 (2018) are o cameră cu unghi larg, una cu unghi Ultra-Wide, una de adâncime și una cu teleobiectiv la spate.

Spre deosebire de Galaxy A9 (2019), se pare că viitorul telefon Galaxy A51 va avea o cameră macro de 5MP în loc de teleobiectiv, ca a patra cameră foto din modului quad-camera. Samsung Galaxy A50 a fost anul acesta cel mai bine vândut smartphone Samsung. Cu acest modul quad-camera, Samsung se asigură că Galaxy A51 va merge pe urmele lui A50, cu specificații mai bune și vânzări mai mari.