Galaxy A50 primește de acum actualizări lunare de securitate

1347
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung va oferi începând de acum smartphone-ului Galaxy A50 actualizări de securitate în fiecare lună. Până acum acest lucru era oficial doar în fiecare trimestru. Samsung Galaxy Fold și Samsung Galaxy Xcover 4S au ajuns acum și ele pe lista lunară privind patch-urile de securitate.

Când Samsung a lansat Galaxy A50, a devenit repede clar că Samsung va furniza dispozitivului cele mai recente actualizări în fiecare trimestru. Cu toate acestea, de la lansarea sa în primăvară, dispozitivul a primit mai multe: șapte, pentru a fi mai precis. În plus, s-a observat permanent că Samsung are planuri mai mari cu dispozitivul. Faptul că dispozitivul a fost cel mai vândut smartphone din Europa în această vară are ceva de-a face cu asta. Și acum este oficial.

Galaxy A50 a fost primul ce a primit patch-ul de securitate din octombrie

Samsung și-a actualizat din nou lista cu telefoanele ce primesc oficial actualizări de securitate. Samsung Galaxy Fold lipsea și el, acum se află printre dispozitivele care sunt actualizate lunar – la fel ca Galaxy S10 și Note 10, de exemplu. Mult mai surprinzătoare sunt alte două dispozitive care vor primi acum și o actualizare în fiecare lună: Samsung Galaxy A50 și Galaxy Xcover 4s.

Pe de altă parte, faptul că Samsung Galaxy A50 primește lunar aceste actualizări de securitate este mai mult decât logic. În sfârșit, alte dispozitive populare din seria Galaxy A, cum ar fi Galaxy A8 și Samsung Galaxy A5 din 2017, primesc în continuare aceste actualizări lunare.

Galaxy Xcover este o serie de smartphone-uri Samsung rezistente la apă și praf, serie lansată în 2011. În plus, telefoanele din această serie îndeplinesc standardul militar MIL-STD-810G, care acoperă rezistența la sare, praf, umiditate, ploaie, vibrații, radiații solare, transport și șoc termic.

Toate bune și frumoase dar mai avem și o surpriză la actualizările lunare. Samsung Galaxy Xcover 4S este o apariție inedită la actualizările lunare de securitate. Este primul telefon Galaxy Xcover care primește această susținere din partea gigantului high-tech, conform Galaxy Club. Probabil că dispozitivul este deosebit de popular în afaceri – iar utilizatorii din domeniu au cerut, de asemenea, actualizări mai dese de securitate.

Dar, pentru majoritatea utilizatorilor, este o veste deosebit de bună că Samsung Galaxy A50 primește acest „upgrade”. Desigur, dispozitivul va primi și o actualizare la sistemul de operare Android 10, incluzând interfața One UI 2.0 și funcțiile asociate.