Galaxy A51 este disponibil și în variantă deblocată în SUA

555
Sursa Foto: phonearena.com

Samsung Galaxy A51 este în sfârșit disponibil ca telefon deblocat de rețea în Statele Unite. Smartphone-ul Samsung va avea un preț de aproximativ 400 de dolari, variind ușor în funcție de operatorul de telefonie mobilă din SUA. Galaxy A51 este un smartphone prietenos cu buzunarul și oferă multe specificații și caracteristici excelente.

Lansat oficial în urmă cu aproape cinci luni, Samsung Galaxy este continuarea unui alt telefon foarte popular de la Samsung. Mid-ranger-ul Galaxy A50, unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri Samsung de anul trecut, a fost lansat și el de primii trei mari operatori de telefonie din Statele Unite.

Samsung Galaxy A51 cu ecran Super AMOLED de 6,5 inch și quad-camera la spate

Nu este deloc surprinzător, au fost informații în acest sens, că Galaxy A51 cu un superb ecran Infinity-O de 6,5 inch este acum disponibil și într-o variantă deblocată în SUA. Prețul recomandat de Samsung este de 399,99 dolari. Sigur că acest preț va fi diferit de la operator la operator și unele companii vor acorda și bonusuri în prima fază.

Acum Samsung Galaxy A51 se va confrunta cu Apple iPhone SE 2020, pe terenul acestuia. Conform informațiilor acestora li se va adăuga și Google Pixel 4a, ce va avea același preț și aproximativ aceleași specificații. Indubitabil un mare plus pentru Samsung Galaxy A51 este ecranul Super AMOLED cu o rezoluție de 2400 x 1080 și cele patru camere de la spate. Pe ecranul Infinity-O, sus centrat pe mijloc este și o camere foto pentru selfie și apeluri video de 32MP. Este o altă mare bilă albă pentru Galaxy A51.

Google Pixel 4a nu este lansat, dar va avea un ecran IPS LCD de 5,8 inch cu rezoluția 1080×2340 pixeli. Vine cu Snapdragon 730 cuplat cu 4GB RAM și 64/128GB stocare. Are o cameră față (8MP) și tot una la spate (12MP) și o baterie de 3.080mAh.

Alte caracteristici importante pentru A51 includ o baterie de 4.000mAh cu încărcare rapidă, un scaner de amprentă in-display – chiar mai bun decât ne așteptam, un jack pentru căști, precum și 4GB de RAM și 128GB spațiu de depozitare. Are un procesor Samsung Exynos 9611 și un departament foto spate compus dintr-o cameră principală de 48MP + 12 + 5 + 5MP.

Cel puțin pentru perioada de început Samsung oferă o pereche gratuită de căști wireless Galaxy Buds (~110$) cu Galaxy A51 pentru ​​modelele sale deblocate, cât și cele blocate în rețea, precum și abonamentele gratuite YouTube Premium de două luni și Spotify Premium de șase luni.