O nouă actualizare pentru Galaxy Buds aduce caracteristici de la Buds+

637
Sursa Foto: via betanews.net

Samsung lansează întotdeauna câteva caracteristici exclusive pe dispozitivele sale recent lansate. Fie că este Galaxy S20, Galaxy Z Flip sau Galaxy Buds+, toate primesc unele funcții nu au mai fost văzute până atunci pe dispozitivele Galaxy. Și, mai târziu, după ce trec câteva săptămâni, Samsung aduce aceste funcții la modelele mai vechi. Chiar nu știm dacă e normal să numim Galaxy Buds un set wireless vechi.

Firmware-ul complet încărcat cu multe noi caracteristici pe seria Galaxy S20 a trecut recent în seria Galaxy S10 și Galaxy Note 10. Acum, compania face același lucru cu setul wireless Samsung Galaxy Buds, conform TizenHelps. Cea mai recentă actualizare software aduce acum funcții exclusive de pe Buds+ la Galaxy Buds.

Samsung Galaxy Buds primește opțiunea Microsoft Swift Pair

Acum, versiunea de firmware R170XXU0ATD2 este deja disponibilă pentru Samsung Galaxy Buds. Noua actualizare nu ocupă un spațiu de memorie foarte mare, doar 1,39 MB. După actualizare, utilizatorii își pot asorta Buds-urile cu laptopurile mai eficient, datorită parteneriatului Swift Microsoft. PC-ul care rulează pe Windows 10, versiunea 1803, vă va detecta automat căștile wireless Samsung.

Cu opțiunea Microsoft Swift Pair, puteți asocia mai ușor Galaxy Buds cu computerul dvs. bazat pe Windows 10. De asemenea, puteți conecta mai multe căști simultan.

Cu această actualizare și pentru prima dată pe Galaxy Buds, acum aveți Ambient Sound. Puteți auzi zgomotul ambiental din împrejurimi și veți rămâne la curent cu lumea din jurul vostru, chiar și când ascultați melodiile preferate la un volum mai mare. În plus, acum puteți alege să auziți sunetul ambiental doar la o singură cască. În acest fel aveți mai multe opțiuni pentru a folosi Ambient Sound.

Swift Pair este cea mai nouă metodă de a-ți asorta perifericele Bluetooth cu PC-urile Windows 10. Cu Swift Pai nu mai trebuie să căutați un dispozitiv Bluetooth pentru a vă asocia. Windows face acest lucru printr-o notificare atunci când un nou periferic este în apropiere.

Utilizatorii Spotify pot acum să asculte instantaneu muzică personalizată pe originalul Buds cu o singură apăsare. Printr-un simplu gest „Tap & Hold”, utilizatorii pot lansa Spotify și pot începe să asculte muzică de acolo de unde au rămas. Atinge și menține apăsat din nou, iar Spotify îți va recomanda liste de redare în funcție de preferințele tale. Cu aceste actualizări, puteți începe să redați muzica imediat, indiferent dacă sunteți la antrenament sau pe stradă.

Actualizarea pentru setul original Samsung a fost lansată deja la nivel mondial. În funcție de zonă o puteți vedea mai devreme sau mai târziu în aplicația Galaxy Wearable.