Galaxy A51 a trecut ultimul obstacol în calea către rafturile magazinelor

1009
Sursa Foto: @OnLeaks

Samsung Galaxy A51 a fost aprobat de către agenția americană Federal Communications Commission (FCC). Cu o săptămână în urmă a primit certificarea Bluetooth. Recent au apărut și pagini oficiale de asistență pentru Galaxy A51. Se zvonește ca Galaxy A51 va fi lansat cândva în decembrie împreună cu Galaxy Note 10 Lite și Galaxy S10 Lite. Conform informațiilor de la SamMobile, India urmează să fie prima țară unde va fi la vânzare pentru prima dată Galaxy A51.

Principalul upgrade pe Samsung Galaxy A51 față de Galaxy A50 va fi departamentul camerelor foto. Noul smartphone are o configurație quad-camera. Cele patru camere sunt: o cameră primară de 48 MP, o cameră ultra-lată de 12 MP, una de adâncime de 5 MP și o cameră macro de 5 MP.

Camera macro înlocuiește camera telefoto pe Galaxy A51

Camera macro este o apariție inedită și este pentru prima dată când se va regăsi pe un smartphone Samsung Galaxy. Camerele macro sunt excelente pentru fotografierea obiectelor la o distanță foarte mică. O cameră macro nu este un înlocuitor pentru o cameră cu zoom. Nu este chiar același lucru! Camera macro vă permite să faceți zoom pe un subiect dar în timp ce stați pe loc. Această cameră este mai ieftină, ceea ce o face potrivită pentru telefoanele mai accesibile.

Camera macro este folosită pentru a face fotografii de foarte aproape fără un echipament suplimentar. Într-o fotografie macro dimensiunea subiectului fotografiat este mai mare decât dimensiunea sa reală. Obiectul poziționat în fața camerei este afișat foarte mare și camera surprinde foarte multe detalii.

Celelalte specificații pe Samsung Galaxy A51 vor fi destul de asemănătoare cu Galaxy A50 și Galaxy A50s. A51 ar trebui să aibă un display Super AMOLED de 6,5 inch cu o gaură sus la mijloc și margini mai mici. Creierul smartphone-ului va fi un procesor Samsung Exynos 9611 însoțit de 4/6 GB RAM, 64/128 GB de stocare. Camera din gaura ecranului, pentru selfies și apeluri video, are 32 MP.

Aceeași baterie de 4.000 mAh, existentă pe A50 și pe A51s, cu suport de încărcare rapidă de 15W o regăsim și aici. Galaxy A51 va rula pe Android 10, conform SamMobile. Acest lucru îl va face să fie unul dintre primele smartphone-uri non-flagship Galaxy lansate vreodată cu cea mai recentă versiune de Android, înainte de următorul high-end Galaxy S.