Galaxy A52 5G primește actualizarea de securitate din septembrie 2021

356
Galaxy A52 5G primeste actualizarea de securitate din noiembrie 2023
Sursa Foto: SamMobile.com

De câteva zile Samsung a lansat cel mai recent patch de securitate pentru Samsung Galaxy Z Flip, Galaxy Z Flip 5G. Acum compania sud-coreeană a lansat actualizarea de securitate din septembrie și pentru Samsung Galaxy A52 5G. Versiunea LTE a Galaxy A52 a primit aceeași actualizare de securitate în urmă cu trei săptămâni.

Samsung Galaxy A52 5G a început să primească noua actualizare software din septembrie în Bulgaria și România. Acesta vine cu versiunea de firmware A526BXXU1AUI4 și include patch-ul de securitate din septembrie 2021. La începutul acestei luni, compania a dezvăluit că ultimul său patch de securitate remediază peste 50 de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate. Actualizarea include, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului. De asemenea Utilizatorii primesc cu noul software și caracteristica RAM Plus. Conform SamMobile și alte țări europene vor primi această actualizare în următoarele câteva zile.

Un excelent telefon mid-range – Samsung Galaxy A52 5G

Samsung Galaxy A52 5G a fost lansat în luna martie a acestui an alături de Galaxy A52 și Galaxy A72. Smartphone-ul are un ecran de 6,5 inch (16,51 cm) cu rata de actualizare de 120Hz. O mare bilă albă pentru acest excelent smartphone mid-range. Este un ecran de tip Super AMOLED. Are un procesor mai rapid în comparație cu versiunea LTE a Galaxy A52, un Snapdragon 750G. Smartphone-ul a debutat cu Android 11 și interfața Samsung One UI 3.0, dar a primit actualizarea la One UI 3.1 în urmă cu câteva zile.

Galaxy A52 5G este un telefon capabil să surclaseze orice alt telefon mid-range de pe piață în acest moment. Amintim aici pe Xiaomi Note 10 5G, Google Pixel 4a 5G, Motorola One 5G Ace, OnePlus Nord N10 5G sau Oppo F19 Pro+ 5G. Mai mult, A52 5G poate concura cu multe din dispozitivelede ultimă generație Samsung și de la alte companii.

Google Pixel este o serie de smartphone-uri  produse de Google care folosesc sistemul de operare Android. Brandul Pixel a fost introdus în februarie 2013 și mai include laptopuri, tablete și mai multe accesorii.

Dacă sunteți un utilizator Galaxy A52 5G în Bulgaria și România, ar fi trebuit să primiți deja o notificare de sosire a actualizării. Deja un astfel de telefon din redacție a primit actualizarea. Dacă nu a sosit, puteți verifica actualizare mergând la Setări » Actualizare software și, dacă este acolo, atingeți Descărcare și instalare.