Specificațiile lui Galaxy A52 5G și programul de actualizare îl fac irezistibil

633
Specificatiile lui Galaxy A52 5G si programul de actualizare il fac irezistibil
Sursa Foto: via phonearena.com

După ce seria Galaxy S21 a devenit realitate, acum cele mai așteptate telefoane Samsung nu sunt cele pliabile. Lumea este extrem de interesată de viitorul smartphone robust Galaxy Xcover 5 și de modelul din seria Galaxy A: Samsung Galaxy A52 5G. Acesta este moștenitorul celui mai bine vândut smartphone Samsung de anul trecut, Galaxy A51.

Din fericire, pentru ambele telefoane, Samsung le va actualiza lunar pentru a aduce funcții noi, pentru a îmbunătăți securitatea sau pentru a elimina erorile care apar cu orice telefon în scenarii din viața reală. Dovada programului de actualizare lunară a lui Galaxy A52 5G și Galaxy Xcover 5 am publicat-o chiar azi. Partea amuzantă este că Samsung Galaxy A51, nu a ajuns niciodată pe lista respectivă. Dar acum, când și-a dovedit puterea în lupta cu cota de piață, fiind cel mai popular și vândut telefon din portofoliul Samsung 2020, Galaxy A52 și-a ocupat locul pe lista Samsung a actualizărilor de software cu frecvență ridicată.

Specificații excelente pe Samsung Galaxy A52 5G

Până acum am aflat destul de multe din specificațiile lui Galaxy A52 5G. Știm afișajul, bateria și tipul de procesor de la bord. Știm și prețurile pentru versiunile de memorie și stocare și nu putem decât să fim foarte încântați de aceste specificații.

Am aflat că Samsung Galaxy A52 5G va avea rezistență la apă și praf cu IP67. La bord va fi un ecran de 6,5 inch cu rata de actualizare de 120Hz. Un alt lucru aflat doar pe telefoanele emblematice va fi pe A5 5G. Camera principală de 64MP va avea OIS (Optical image stabilization). Sigur sticla ecranului AMOLED va fi produsă de Corning, dar nu știm momentan ce versiune de Gorilla Glass va fi.

Corning este unul dintre principalii furnizori ai Apple de când a lucrat cu Steve Jobs în 2007 pentru a dezvolta iPhone-ul. Este unul dintre cei mai mari producători de sticlă din lume. Corning a primit de patru ori National Medal of Technology and Innovation pentru inovațiile sale.

Un smartphone irezistibil pentru cumpărători

Știm că Galaxy A52 5G va avea patru camere foto la spate. O cameră principală de 64MP, una de 12MP cu obiectiv ultra-larg (123°), o cameră macro de 5MP și una de adâncime de 5MP. Frontal, pentru apeluri video și selfie, va fi o cameră de 32MP, conform PhoneArena. Camera principală de 64MP împrumută o caracteristică emblematică din seria Galaxy S și Galaxy Note, OIS – stabilizarea optică a imaginii. Foarte rar Samsung a pus OIS, pentru fotografii mai clare și imagini video mai stabile, în seria Galaxy A.

Dacă luăm în considerare certificarea IP67, rata de refresh de 120Hz și OIS, nu este deloc rău pentru acest telefon. Având în vedere că va costa aproximativ 369 euro modelul 4G și 450 de euro modelul 5G, este chiar bine. Aceste prețuri sunt pentru modelele de bază cu 6GB RAM / 128GB stocare. Dacă mai adăugăm și bateria de 4.500mAh cu încărcare rapidă de 25W, Galaxy A52 5G va fi un model irezistibil pentru cumpărători.