Samsung Galaxy A52 5G primește actualizarea One UI 4.0 în Europa

560
Samsung Galaxy A52 5G primeste actualizarea One UI 4.0 in Europa
Sursa Foto: SamMobile.com

Săptămâna trecută, Samsung a lansat actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12 pentru Galaxy A52 și Galaxy A52s 5G. Am scris de fiecare dată că va urma în scurt timp și Samsung Galaxy A52 5G. Acum, compania a început să lanseze actualizarea stabilă One UI 4.0 și pentru acest telefon.

Actualizarea One UI 4.0 bazată pe Android 12 pentru Galaxy A52 5G (SM-A526B) a fost lansată în Europa. Actualizarea vine cu versiunea de firmware A526BXXU1BUL7 și include corecția de securitate din ianuarie 2022. Conform SamMobile, Samsung ar putea lansa noua actualizare majoră de software în alte părți ale lumii foarte curând.

Noi funcții pentru Samsung Galaxy A52 5G cu One UI 4.0

Actualizarea One UI 4.0 aduce pentru Samsung Galaxy A52 5G un design al interfeței de utilizare reîmprospătat. Utilizatorii vor primi caracteristica Material You-inspired Color Palette; stiluri noi și mai multe opțiuni de widgeturi; un AoD (Always on Display) îmbunătățit; și Dark Mode. Există și noi widget-uri pentru ecranul de blocare. Confidențialitatea și securitatea au fost îmbunătățite, datorită indicatorilor de confidențialitate și comutatoarelor rapide de setare pentru accesul la cameră și microfon.

Samsung și-a îmbunătățit, de asemenea, aplicațiile stoc, inclusiv My Files, Samsung Internet și Samsung Keyboard. Bixby și Bixby Routines au primit noi funcții. Au fost adăugate noi funcții de accesibilitate, iar performanța smartphone-ului a fost îmbunătățită. Actualizarea de securitate din ianuarie, care însoțește actualizarea One UI 4.0, aduce și ea mai multe lucruri. Sunt rezolvate 43 de vulnerabilități Google Android, dintre care două critice, care vizează procesoarele Qualcomm. Galaxy A52 5G are procesor Qualconn Snapdragon 750G 5G. Pe de altă parte problemele rezolvate de Samsung sunt în număr de 19.

Qualcomm este o companie americană fondată în 1985. Are sediul în San Diego, California, US. Este cea mai mare companie publică din San Diego. Qualcomm proiectează și produce semiconductori, software și servicii legate de tehnologia wireless.

Actualizarea va fi lansată treptat în toate țările din Europa și va ajunge și în România. Cel mai probabil primele modele care vor primi actualizarea One UI 4.0 vor fi cele libere de rețea. Cel puțin așa a procedat Samsung până acum. Asigurați-vă că efectuați descărcarea noului firmware prin Wi-Fi și că aveți baterie încărcată macar 50%.

Dacă sunteți utilizator de Samsung Galaxy A52 5G în Europa, trebuie să fi primit deja o notificare cu privire la noua actualizare. Dacă nu ați primit-o încă, puteți verifica manual navigând la Setări » Actualizare software și, dacă actualizarea este acolo, atingeți Descărcare și instalare.