Samsung Galaxy A52 este livrat cu un încărcător de 15W în cutie

1552
Samsung Galaxy A52 este livrat cu un incarcator de 15W in cutie
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat de câteva zile smartphone-urile mid-range Galaxy A52 și Galaxy A72 la cel de-al doilea eveniment Unpacked din 2021. Ambele modele sunt pline de specificații excelente pentru un model de nivel mediu, specificații venite din seria Galaxy S. Printre altele ambele telefoane acceptă încărcare rapidă de 25W. Cu toate acestea, unul dintre ele, Samsung Galaxy A52, este livrat cu un încărcător de 15W în cutie.

Samsung Galaxy A52 are o baterie de 4.500mAh, A72 are una de 5.000mAh, cu suport pentru încărcare rapidă de 25W. Pentru comparație, modelul precedent Galaxy A51 de anul trecut are o baterie ușor mai mică, 4.000mAh și o încărcare rapidă de 15W. Este un pas înainte în privința capacității bateriei și încărcării rapide, dar unul înapoi în privința încărcătorului din cutie.

Încărcător de 15W în cutie la Samsung Galaxy A52

Dar, din păcate, la fel ca „vechiul” Samsung Galaxy A51, noul Galaxy A52 este livrat și cu un încărcător Adaptive Fast Charging de 15W. Prin urmare, dacă utilizatorii doresc să utilizeze potențialul maxim de încărcare al telefonului, vor trebui să cumpere încărcătorul de 25W separat.

Pe de altă parte, Galaxy A72, mai scump, vine în schimb cu un încărcător de 25W în cutie. Deci, cumpărătorii acestui smartphone nu trebuie să facă o nouă investițiile într-un încărcător mai rapid. Acestea fiind spuse, ne consolăm că Samsung livrează aceste telefoane cu un încărcător în cutie, spre deosebire de seria Galaxy S21.

OIS – Optical Image Stabilization. Este un mecanism utilizat într-o cameră foto care stabilizează imaginea înregistrată prin modificarea căii optice către senzor. Nokia a avut prima cameră cu OIS în Lumia 920. HTC 10 (2016) a avut camere spate / față cu OIS.

Cu Samsung Galaxy A52 am primit un alt design spate, cele patru camere rămân în partea stângă sus, dar acum sunt încorporate într-un modul mai modern, bine evidențiat și mai armonios, bine asortat cu panoul din spate. În departamentul foto este de remarcat prezența OIS, conform GizmoChina. Ecranul este excelent, cu o mică gaură în centru sus și rată de actualizare ridicată. În ceea ce privește ecranul, dispozitivul nu lasă nimic de dorit.

Galaxy A52 oferă și alte caracteristici importante. Este probabil singurul din segmentul mediu de pe piață, alături de A72, care vine cu certificare IP67. Mai mult, trei actualizări Android și patru ani de actualizări de securitate vor fi disponibile pe Galaxy A52. Nici certificarea IP67 și nici aceste actualizări nu sunt oferite de brandurile din China.

Samsung se află într-un impuls serios în 2021, cel puțin pe hârtie. De departe A52 este cel mai interesant smartphone de nivel mediu pe care Samsung l-a construit vreodată.