Samsung Galaxy A52 primește actualizarea stabilă la One UI 4.0

384
Samsung Galaxy A52 primeste actualizarea la One UI 4.0
Sursa Foto: androidheadlines.com

Ofensiva actualizării stabile Samsung One UI 4.0 nu se termină cu modelele emblematice. Acum gigantul high-tech sud-coreean a trecut la modelele din gama mid-range. Samsung a lansat deja actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12 pentru Galaxy A72. Acum Samsung Galaxy A52 se alătură petrecerii, probabil vor urma în scurt timp Galaxy A52 5G și Galaxy A52s.

În momentul în care am scris acest articol, Samsung Galaxy A52 primește actualizarea Android 12 cu One UI 4.0 în Rusia. Dar ar trebui să treacă mult înainte ca utilizatorii din alte țări să ajungă să guste noua versiune One UI. În mod normal noua versiunea de firmware A525FXXU4BUL8 ar trebui să sosească pe toate modelele Galaxy A52 în zilele următoare.

Actualizarea stabilă One UI 4.0 lansată pentru Samsung Galaxy A52

Cea mai recentă actualizare pentru mid-rangerul de anul trecut include și corecția de securitate Android din decembrie 2021. Nu este cel mai recent patch de securitate, dar nu ne plângem. One UI 4.0 aduce o multitudine de funcții noi, modificări și îmbunătățiri pentru smartphone-urile Samsung. Am scris de mai multe ori despre ce aduce noi One UI 4.0 și puteți fi siguri că majoritatea acestor bunătăți vor veni și pe Galaxy A52.

Samsung și-a îmbunătățit foarte mult actualizările de software în ultimii ani. Compania a fost extrem de rapidă cu actualizarea One UI 4.0 pentru dispozitivele sale. Nu se aștepta nimeni ca Galaxy A72 și Galaxy A52 să primească actualizarea în ianuarie, cu atât mai puțin în primele zile. După cum știți toate modelele Samsung emblematice au primit deja această actualizare. Chiar și seria Galaxy Tab S7 a primit cea mai recentă versiune One UI. Raportat la decembrie 2020 cu actualizarea bazată pe Android 11, când doar trei modele emblematice au primit actualizarea până la sfârșitul lui 2020, nu se poate face comparație.

SMR Security Maintenance Release – versiunea de întreținere a securității sau actualizarea de securitate. Este livrată lunar/trimestrial prin OTA. Lansările diferă în funcție de modelul dispozitivului, regiune, locație și operatorul mobil.

Acest angajament Samsung nu este doar pentru actualizări majore ale sistemului de operare Android. Compania este la fel de rapidă și în privința actualizărilor de securitate lunare sau trimestriale. În ultimele luni, a lansat cea mai recentă versiune SMR pe dispozitivele sale înaintea oricărui alt producător de telefoane Android, inclusiv Google. Compania începe lansarea chiar înainte de a intra în noua lună și face acest lucru în fiecare lună, conform AndroidHeadlines. Este o îmbunătățire masivă de la o companie care a fost cândva foarte criticată pentru actualizările de securitate.