Galaxy A52 primește Photo Remaster și recunoaștere facială îmbunătățită

239
Galaxy A52 primeste Photo Remaster
Sursa Foto: androidheadlines.com

O nouă actualizare majoră ajunge pe popularul mid-ranger Samsung Galaxy A52. Dispozitivul primește o nouă funcție de editare foto, precum și alte câteva îmbunătățiri cu noul software. Conform jurnalului de schimbări oficial, cea mai recentă actualizare pentru Galaxy A52 introduce caracteristica Photo Remaster în aplicația Gallery.

Photo Remaster este în esență un instrument de editare care vă permite să rafinați rapid o fotografie cu simpla apăsare a unui buton. Funcția analizează fotografia pentru a găsi și a aplica „rezoluția optimă, luminozitatea, culoarea și claritatea”. Apoi recomandă fotografia optimizată, astfel încât să o puteți salva.

Întregul proces Photo Remaster este complet automatizat, deci este posibil ca rezultatele să nu fie întotdeauna ideale. Cu toate acestea, dacă nu sunteți mulțumit de rezultate, puteți oricând să vă editați manual fotografiile utilizând setul de instrumente existente al aplicației Galerie. Funcția foto Photo Remaster poate fi folosită pentru a retușa tot felul de fotografii.

Photo Remaster pe Samsung Galaxy A52

În afară de aceasta, Samsung promite îmbunătățiri ale stabilității pentru funcția de recunoaștere facială de pe Galaxy A52 cu cea mai recentă actualizare. Telefonul ar trebui să poată acum să vă detecteze mai bine fața în timp ce îl deblocați utilizând recunoașterea facială. Noua actualizare aduce, de asemenea, o îmbunătățire a stabilității aplicației Camera, precum și îmbunătățiri ale calității imaginii camerei. Nu în ultimul rând, Samsung susține că îmbunătățește și calitatea apelurilor, conform AndroidHeadlines.

Android Headlines este un site fondat în 2010 și are sediul în Los Angeles, SUA. Este una dintre cele mai importante și serioase surse de știri Android. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre produsele Android.

Cea mai recentă actualizare pentru Galaxy A52 se lansează odată cu patch-ul de securitate din iunie 2021. Acesta conține remedieri pentru mai multe vulnerabilități găsite în sistemul de operare Android, precum și pentru diferite probleme Samsung. Dacă vă amintiți, dispozitivul a primit deja patch-ul de securitate din această lună cu câteva săptămâni în urmă. Această actualizare a venit, de asemenea, cu o mână de alte îmbunătățiri și funcții noi. Așadar, utilizatorii de Galaxy A52 au o lună foarte frumoasă.

Cea mai recentă actualizare software pentru Samsung Galaxy A52 este lansată cu versiunea de firmware A525FXXU2AUF3. Noul software a fost lansat deja pe mai multe piețe din întreaga lume. Ar trebui să ajungă la nivel global în următoarele zile. Dacă dețineți un Galaxy A52, vă puteți aștepta ca noul software să fie disponibil oricând. Ar trebui să primiți o notificare pentru a descărca actualizarea OTA.

Rețineți că noua actualizare este disponibilă în prezent doar pentru varianta LTE a lui Galaxy A52. Ne așteptăm ca utilizatorii Samsung Galaxy A52 5G să primească și ei această actualizare în curând.