Galaxy A52s și Galaxy A32 primesc patch-ul securitate din iulie, respectiv iunie

218
Galaxy A52s
Sursă foto: SamMobile

Actualizarea de securitate din iulie 2022 este lansată la tot mai multe telefoane Samsung. Acum noua actualizare software a fost lansată pentru Galaxy A52s și Galaxy A32 5G. Pentru primul model actualizarea este lansată în mai multe țări din Europa, iar pentru Galaxy A32 5G în Statele Unite. Pentru ambele modele actualizarea va fi lansată în scurt timp la nivel global.

Cea mai recentă actualizare de securitate pentru Galaxy A52s 5G are versiunea de firmware A528BXXS1CVG2 și are o mărime de 7,12GB. Actualizarea aduce corecția de securitate din iulie 2022 care remediază peste 50 de vulnerabilități de confidențialitate și securitate, potrivit SamMobile. De asemenea, include remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului.

Actualizarea din iulie, respectiv iunie lansată pentru Galaxy A52s și Galaxy A32

Samsung Galaxy A52s și Galaxy A32 5G sunt două modele foarte apreciate de utilizatori. Se vând încă foarte bine chiar dacă sunt vechi de un an. Ambele au specificații excelente și prețul a mai scăzut după lansarea modelelor Galaxy A53 și Galaxy A33 din acest an.

Samsung a lansat pe Galaxy A52s 5G pentru a înlocui pe Galaxy A52 5G. Telefonul a fost lansat pe piețe limitate și a venit cu Android 11 și interfața Samsung One UI 3 din cutie. Compania Samsung a lansat de câteva luni actualizarea la Android 12 și One UI 4.1 pe Galaxy A52s.

Blocarea unui telefon (SIM) este foarte comună dacă telefoanele subvenționate sunt vândute cu contracte preplătite. În unele țări, cum ar fi Canada, Chile, China, Israel și Singapore este ilegal ca furnizorii să vândă dispozitive cu SIM-ul blocat.

Actualizarea de software pentru Samsung Galaxy A32 5G vine cu versiunea de firmware A326USQS7BVF2 și are o mărime de 5,91GB. Acesta aduce patch-ul de securitate din iunie 2022 care remediază peste 60 de vulnerabilități de confidențialitate și securitate. Poate include, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului. Actualizarea este lansată pentru modelele blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă din SUA. Versiunea deblocată a telefonului nu a primit încă actualizarea.

Samsung Galaxy A32 5G a fost lansat la începutul anului 2021 cu software-ul Android 11 și interfața Samsung One UI 3. Smartphone-ul a primit acum câteva săptămâni actualizarea la Android 12 și interfața One UI 4.1. Va primi cel puțin încă o actualizare a sistemului de operare Android în viitor.

Dacă sunteți utilizator Galaxy A52s și Galaxy A32 5G în Europa, respectiv în SUA, trebuie să primiți o notificare că actualizarea a sosit. Dacă nu aveți răbdare, puteți verifica manual mergând la Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare.