Galaxy A53 și Galaxy A33 lansate – experiențe mobile uimitoare

371
Galaxy A53 si Galaxy A33
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat astăzi că Galaxy A53 și Galaxy A33 vor oferi un pachet complet cu cele mai recente inovații Galaxy. Noile telefoane vor oferi o experiență mobilă holistică la un preț excelent. Ambele sunt alimentate de un procesor nou-nouț, cuplat cu cameră cu AI, afișaj expansiv și durată de viață a bateriei de două zile. Noile modele din seria Galaxy A oferă conectivitate 5G; securitate la nivel de apărare; un aspect ecologic, elegant și subțire; și experiențe avansate conectate.

Credem că toată lumea merită oportunitatea de a experimenta impactul pozitiv pe care tehnologia mobilă îl are asupra vieții lor”. A declarat TM Roh, președinte și șef al MX (Mobile eXperience) Business al Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Cu cea mai recentă lansare din seria Galaxy A, facem mai ușor ca niciodată să ne bucurăm de experiența mobilă avansată și inovatoare Galaxy la un preț excelent”.

Realizați fotografii minunate cu Galaxy A33 și Galaxy A53

Indiferent dacă creează conținut sau îl partajează cu prietenii, Galaxy A53 5G și Galaxy A33 5G oferă o experiență avansată, la nivelul următor al camerei, plină cu multe dintre funcțiile puternice și distractive din seria Galaxy S. Sistemul cu patru camere de la Samsung Galaxy A53 5G dispune de o cameră OIS de 64MP cu tehnologie VDIS. Camera face fotografii clare și stabile de fiecare dată. Între timp, o cameră frontală de înaltă rezoluție de 32MP oferă selfie-uri grozave și experiențe clare de apeluri video.

Alimentată de un procesor Exynos 1280 nou-nouț de 5nm, camera foto inovatoare alimentată de AI a noii serie Galaxy A face ca fiecare imagine să arate minunat, indiferent de condițiile de iluminare. Modul Noapte îmbunătățit sintetizează automat până la 12 imagini simultan. Astfel fotografiile de noapte par luminoase, cu mai puțin zgomot. Și când înregistrați videoclipuri în medii cu lumină scăzută, frecvența cadrelor din seria Galaxy A este ajustată automat pentru a crea videoclipuri luminoase și clare.

Modul Portret îmbunătățit surprinde adâncimea și contururile subiectului cu mai multă acuratețe cu camere duble și AI. Și cu Fun Mode, momentele pot fi amplificate folosind filtre și efecte jucăușe care funcționează acum cu obiectivul Ultra-wide. În plus, Photo Remaster dă o nouă viață fotografiilor vechi și de calitate scăzută. Object Eraser elimină lucrurile deranjante din fotografii din fundal.

Maximizați experiențele de vizionare oriunde, oricând

Algoritmul inteligent al Galaxy A53 și Galaxy A33 asigură afișarea în detalii vii, chiar și în exterior. Ecranul Super AMOLED expansiv de 6,5 inch de pe Galaxy A53 5G are o rată de reîmprospătare de 120Hz. Galaxy A33 5G are un afișaj Super AMOLED de 6,4 inch cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. În plus, noile modele sunt echipate cu o autonomie de până la două zile a bateriei și 25W Super Fast Charging. În acest fel vizionarea, streamingul și multe altele pot dura mai mult. Android 12 și One UI 4.1 sunt preinstalate din cutie.

Design frumos și durabil cu Galaxy A53 și Galaxy A33

Noua serie Galaxy A este concepută cu experiență pentru a fi la modă, funcțională și durabilă. Rama subțire a dispozitivului creează un aspect neted și elegant, iar designul Ambient Edge îmbină perfect camera cu corpul telefonului. Galaxy A53 5G și Galaxy A33 5G dispun de sticla Corning Gorilla Glass 5 și rezistență la apă și praf IP67. În acest fel aveți parte de durabilitate sporită și liniște sufletească.

Samsung a contestat întotdeauna ceea ce este posibil cu tehnologia și va continua să regândească cum să folosească cel mai bine resursele planetei. Anunțat în august 2021 cu Galaxy for the Planet, Samsung se angajează să ofere acțiuni tangibile de mediu pentru a ajuta planeta să fie mai sănătoasă până în 2025. Bazându-se pe eforturile de durabilitate ale Samsung, Galaxy A seria îndepărtează mufa încărcătorului și reduce dimensiunea ambalajului. Ambalajele folosesc, de asemenea, hârtie din surse durabile, în timp ce dispozitivul în sine folosește materiale reciclate post-consum pentru butoanele laterale și tăvile pentru cartela SIM.

Dincolo de materiale, longevitatea noii serii A este extinsă. Ambele dispozitive garantează până la patru generații de actualizări de Android și cinci ani de actualizări de securitate. Aceste caracteristici permit utilizatorilor să acceseze cel mai recent software și securitate pentru a maximiza ciclul de viață al smartphone-ului.

Experiența Galaxy conectată, sigură și la îndemână

Noua serie Galaxy A asigură că datele și informațiile rămân protejate, securizate de Samsung Knox. Atunci când stochează fotografii private, note și aplicații, Secure Folder oferă utilizatorilor un seif digital criptat, astfel încât numai ei să poată accesa conținutul acestuia. Folosind Private Share, utilizatori pot controla exact cine are acces la fișiere și pentru cât timp. Galaxy A53 5G și Galaxy A33 5G vor include și noul Samsung Wallet, un loc convenabil și protejat pentru a stoca în siguranță totul, de la cartele de îmbarcare până la cardurile de credit.

Galaxy A53 5G și A33 5G funcționează perfect cu alte dispozitive Galaxy pentru o experiență completă în ecosistemului Galaxy. Opțiunile audio sunt extinse prin conectarea seriei Galaxy Buds cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv A53 și A33. Când este timpul să deveniți productiv, utilizați Link to Windows pentru a conecta noua serie Galaxy A la un computer Windows pentru a copia și lipi, a transfera fișiere și chiar a răspunde la apeluri sau mesaje.

Galaxy A33 și Galaxy A53 vin în patru culori proaspete: Awesome Peach, Awesome Blue, Awesome Black și Awesome White. Galaxy A53 5G va fi disponibil pe anumite piețe începând cu 1 aprilie, iar Galaxy A33 5G va fi disponibil începând cu 22 aprilie. Samsung nu a dat momentan detalii despre preț.

Vom reveni cu specificații și caracteristicile detaliate pentru fiecare model în parte.