Samsung Galaxy A52s: au apărut primele specificații și culorile

917
Samsung Galaxy A52s primele specificatii si culori
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung va oferi hardware-ului viitorului Galaxy A52 un upgrade major în comparație cu Galaxy A52 actual. Acest lucru este evident dintr-o apariție pe site-ul de referință Geekbench. În plus, ultimele informații despre Samsung Galaxy A52s afirmă că telefonul va fi lansat pe piață în mai multe culori.

Au mai fost informații despre un viitor Samsung Galaxy A52s. Acum sunt tot mai multe și este clar că Samsung lucrează intens la o variantă a popularului Galaxy A52. Acum câteva săptămâni am scris deja că acest dispozitiv va fi lansat și în Europa. Ieri am primit mai multe detalii despre acest viitor smartphone Samsung.

Samsung Galaxy A52s cu procesor Snapdragon 778G

Dispozitivul – cu numărul de model SM-A528B – poate fi găsit acum în baza de date Geekbench. Acolo vedem că are același procesor rapid pe care l-am găsit recent în viitorul Galaxy M52. Acesta este Snapdragon 778G de la Qualcomm. Performanța acestui cip este în mod clar mai bună decât Snapdragon 750G, care poate fi găsit în Samsung Galaxy A52 5G. De fapt, performanțele multi-core în special sunt doar puțin inferioare performanțelor procesorului Exynos 2100 din seria Galaxy S21. De asemenea, vedem că Galaxy A52s testat are 8GB de memorie RAM la bord și rulează pe Android 11.

Din alte surse auzim un alt detaliu frumos despre viitorul telefon Samsung Galaxy A52s. Dispozitivul vine în Europa în cel puțin trei culori: negru, alb și verde deschis. S-ar putea să fie mai multe, dar aceste culori par să fie momentan în planificare. Decizia de a lansa culori suplimentare pentru acesta va fi luată de gigantul coreean în funcție de vânzări.

Gigant – vine din cuvântul latin gigantis, însemnând uriaș, persoană care se remarcă prin calități excepționale. Giganții sunt personaje din mitologia greacă. Potrivit lui Ovidiu, puteau chiar să munte munții cu forțele lor.

Nu se știe momentan când Samsung vrea să lanseze acest Galaxy A52s. În același timp nu știm încă un preț care va fi pe rafturi la lansare. Deși o versiune europeană pare sigură, nu putem spune cu certitudine 100% dacă îl veți putea achiziționa oficial și în România.

În primul rând prioritatea companiei Samsung este cu totul alta. Gigantul high-tech sud-coreean va lansa la 11 august pe Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 la un eveniment Galaxy Unpacked. Conform Galaxy Club, cel mai probabil modelul Samsung Galaxy A52s va fi lansat mai târziu în acest an.