Galaxy A52s primește RAM Plus, poate ajunge pe mai multe dispozitive

954
Galaxy A52s primeste RAM Plus poate ajunge pe mai multe dispozitive
Sursa Foto: galaxyclub.nl

O nouă actualizare Samsung aduce caracteristica RAM Plus pe smartphone-ul Galaxy A52s. RAM Plus arată cât de multă memorie virtuală poate folosi dispozitivul. Nu am fi surprinși dacă vom vedea indicația pe mai multe dispozitive Samsung în viitorul apropiat.

Prima actualizare de 250MB pentru Samsung Galaxy A52s aduce și o noutate pentru acest smartphone recent lansat. În plus față de îmbunătățirile obișnuite – securitate, cameră mai stabilă – versiunea de firmware A528BXXU1AUH9 aduce un alt plus foarte interesant. Ecranul Memorie arată acum și memoria virtuală disponibilă cu RAM Plus.

Fiecare telefon / computer utilizează mai devreme sau mai târziu memorie care de fapt nu este memorie: memoria virtuală. Aceasta este o bucată de stocare normală, care este (temporar) folosită ca și cum ar fi o memorie de lucru. În acest fel, memoria de lucru (RAM) este mărită artificial. Acest lucru se întâmplă în mod normal în culise pe telefonul dvs. Samsung, fără ca dvs., ca utilizator, să faceți ceva pentru asta.

RAM Plus poate ajunge pe mai multe telefoane Samsung

Cu RAM Plus, Galaxy A52s arată acum în mod explicit câtă memorie virtuală are disponibil sistemul Android. Galaxy A52 are standard 6GB de memorie RAM. RAM Plus arată aici încă 4GB de memorie virtuală „suplimentară”. Puteți găsi acest lucru în prezentarea generală a memoriei, prin Setări -> Întreținerea dispozitivului -> Memorie.

Actualizarea menționată mai sus este acum disponibilă pe Galaxy A52s, telefoanele care nu sunt blocate în rețea din mai multe țări din Europa, conform Galaxy Club. De fapt, există deja o următoare actualizare pregătită, versiunea firmware A528BXXS1AUHA. Aceasta instalează patch-ul de securitate din septembrie, pe care cealaltă actualizare nu îl conținea deja.

RAM – Random Access Memory sau Memoria cu acces aleator. Este denumirea generică pentru orice tip de memorie de calculator care poate fi accesată aleator. Oferă acces direct la orice locație sau adresă a ei, în orice ordine, chiar și la întâmplare.

Dacă indicația RAM Plus va veni și pe alte telefoane Samsung, nu știm încă 100%, dar șansele sunt mari, desigur. În cele din urmă, aceasta nu este o opțiune care va fi exclusiv pentru Galaxy A52s. Dar, este clar că alte actualizări din septembrie, pe alte dispozitive, nu conțin încă gadgetul. Deci, trebuie să așteptăm luna octombrie pentru a vedea dacă RAM Plus va veni și pe seria Galaxy S21, seria Galaxy S20 și / sau Galaxy A52 5G – doar pentru a da câteva exemple.

În orice caz, veți primi automat o notificare pe Galaxy A52s imediat ce dispozitivul găsește noile actualizări pe serverul Samsung. De asemenea, puteți vedea imediat mergând la Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.