Samsung Galaxy A53 5G primește actualizarea din septembrie în SUA

308
Samsung Galaxy A53
Sursă foto: Androidheadlines

Samsung Galaxy A53 5G este cel mai recent smartphone Samsung care a primit corecția de securitate Android din septembrie 2022. Noul mid-ranger pe care compania l-a lansat la începutul acestui an primește actualizarea de securitate din această lună în SUA. Actualizarea este live atât pentru unitățile deblocate, cât și pentru unitățile blocate de operator. Versiunile internaționale ale telefonului ar trebui să primească în curând actualizarea din septembrie.

SMR (Versiunea de întreținere a securității) din septembrie pentru Galaxy A53 5G în SUA are numărul de firmware A536U1UES4AVH4. Variantele blocate în rețelele operatorilor mobili primesc versiunea de firmware A536USQU3AVH1. Potrivit AndroidHeadlines, noul pachet software pentru telefon este live pe toate rețelele operatorilor majori din SUA.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din septembrie lansată pentru Galaxy A53 în SUA

Din câte se pare, pe baza versiunilor de firmware, această actualizare aduce mai mult decât cele mai recente remedieri de vulnerabilități pentru Galaxy A53. Acestea ar putea fi niște optimizări ale stabilității și fiabilității sistemului de la Samsung. Nu avem nicio speranță că Samsung va lansa noi funcții majore.

Samsung a dezvăluit deja că actualizarea din septembrie (SMR) corectează peste 50 de vulnerabilități. Acestea includ remedieri pentru mai multe erori ale sistemului de operare Android, precum și o grămadă de erori specifice Galaxy. Deși nu există atât de multe remedieri critice luna aceasta ca în trecut, majoritatea erorilor remediate au fost etichetate ca fiind de gravitate critică. Samsung menționează corecții pentru Editorul video, Editorul foto, UI de sistem, aplicația Telefon, furnizorul de fundal al apelurilor și pentru alte componente ale dispozitivului.

Liberty Bell – Clopotul Libertății, este unul dintre simbolurile independenței SUA. A fost făcut în același loc cu Big Ben din Londra. A fost făcut de Whitechapel Bell Foundry, unul dintre cei mai vechi producători de clopote din lume.

Toate remediile de confidențialitate și securitate menționate mai sus sunt acum implementate pe Galaxy A53 5G în SUA. Ca de obicei, actualizarea va ajunge la toate unitățile eligibile în următoarele câteva zile prin OTA. Veți primi o notificare când actualizarea ajunge smartphone. Dar, puteți verifica manual dacă a sosit pe telefon din aplicația Setări. Mergeți la secțiunea Actualizare software și selectați opțiunea Descărcare și instalare, dacă actualizarea este acolo. Dacă nu există nicio actualizare disponibilă, mai așteptați câteva zile, este pe drum.

Samsung Galaxy A53 va primi și actualizarea Android 13, care va aduce software-ul personalizat Samsung One UI 5.0. Marea actualizare Android poate ajunge la sfârșitul acestui an sau la începutul anului viitor.