Iată ce face actualizarea Samsung din septembrie și cine o va primi!

286
Iata ce face actualizarea Samsung din septembrie si cine o va primi
Sursa foto: galaxyclub.nl

Când primele telefoane Samsung au început să primească actualizarea din septembrie am aflat și ce probleme rezolvă această actualizare. Mai mult, în baza sistemului de actualizare Samsung știm și ce telefoane vor primi noua actualizare de securitate din septembrie. Citește mai jos pentru a afla dacă și dispozitivul tău va primi actualizarea în săptămânile următoare.

Patch-ul din septembrie, așa cum v-ați obișnuit, constă în două tipuri de îmbunătățiri. De data aceasta, Google lansează 24 de îmbunătățiri pentru sistemul de operare Android. Niciuna dintre acestea nu intră în categoria „critică”, potrivit GalaxyClub. Samsung însuși adaugă alte 29 de remedieri pentru propria interfață și multitudinea de aplicații de pe telefoanele Galaxy.

Iată ce dispozitive Samsung Galaxy vor primi actualizarea din septembrie 2022

Zece din cele 29 de îmbunătățiri ale bucătăriei Samsung se referă la funcția de recunoaștere a textului. Un punct slab în editorii video și foto este remediat și o problemă cu permisiunile lansatorului One UI este remediată. Cu toate acestea, per total, patch-ul din septembrie este unul destul de ușor, fără multe îmbunătățiri – și fără probleme critice.

Luna septembrie este o lună de sărbătorire a alimentelor. Este luna vinului din California, luna națională a puiului, luna mierii, a ciupercilor, a brânzei italiene, a papayei, a cartofului, a orezului sau a cerealelor integrale, printre altele.

Ca întotdeauna, ne așteptăm la patch-ul din septembrie pe toate telefoanele Samsung care primesc cel mai recent patch de securitate în fiecare lună. Noul Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 și Xcover 6 Pro sunt acum adăugate la această listă, în timp ce seria Samsung Galaxy Note 10 trece la actualizări de securitate trimestriale. Iată ce dispozitive Samsung vor primi actualizarea de securitate din septembrie 2022:

Pe Galaxy Flip, Flip 3, Galaxy Fold, Fold 2 și Galaxy Fold 3, actualizarea din septembrie va aduce probabil și interfața Samsung One UI 4.1.1. Samsung a anunțat acest lucru la începutul acestei săptămâni.

Telefoane Galaxy care vor primi actualizarea trimestrial

Desigur, există și câteva modele Galaxy care primesc actualizări, dar nu în fiecare lună. Unele dintre ele sunt oficial pregătite pentru un nou patch luna aceasta. De exemplu, Galaxy A40 a primit recent o actualizare, dar cu patch-ul din iunie, este deja cu trei luni în urmă față de septembrie. De asemenea, Samsung Galaxy A21s poate primi unul din nou, la fel ca Galaxy A22 și Galaxy A32 5G. Samsung Galaxy A12 cu numărul de model SM-A125F primește un nou patch împreună cu upgrade-ul la Android 12, care până acum nu a ajuns pe dispozitiv.

Dar, sunt și excepții care întăresc regula. Samsung Galaxy A33 este, de asemenea, actualizat oficial trimestrial, dar a primit noi patch-uri mult mai regulat în ultimele luni – la fel ca Galaxy S10e. Morala acestei povești este: chiar dacă Galaxy-ul tău nu este menționat, asta nu înseamnă că nu vei primi o actualizare luna aceasta. Acest lucru se aplică încă o dată în această perioadă, acum când și telefoanele de 7 ani primesc brusc din nou actualizări

Din păcate, se aplică și reversul. Uneori, patch-urile ajung prea târziu, așa că dacă vă așteptați la ele luna aceasta, este posibil să le primiți doar luna viitoare. Ca întotdeauna, nu se știe când un anume Galaxy va primi actualizarea din septembrie.