Samsung Galaxy A53 5G certificat de FCC cu încărcare de 25W

512
Samsung Galaxy A53 5G certificat de FCC cu incarcare de 25W
Sursa Foto: letsgodigital.org

Despre Galaxy A53 5G am scris de mai multe ori în ultimul timp. Se așteaptă ca Samsung să lanseze telefonul Samsung Galaxy A53 5G în lunile următoare. Telefonul a fost deja depistat pe baza de date Geekbench, pe site-ul 3C și pe site-ul web de certificare FCC. Acum, telefonul și-a făcut apariția și în baza de date NBTC.

Cea mai recentă listare confirmă, de asemenea, că telefonul cu numărul de model SM-A536E/DS este într-adevăr Samsung Galaxy A53 5G. Recent, telefonul a fost văzut și pe bazele de date Bluetooth SIG și HTML5 Test. Apariția pe diferite baze de date de certificare sugerează cu siguranță o lansare iminentă.

Specificații și caracteristici Samsung Galaxy A53 5G

Conform MySmartPrice, Samsung Galaxy A53 a vizitat certificarea NBTC pentru cu numărul de model SM-A536E/DS. Certificarea anterioară FCC a dezvăluit că viitorul dispozitiv din seria Galaxy A va fi echipat cu suport 5G și NFC. Conform certificării, va veni cu un încărcător cu numărul de model EP-TA800. Acesta este un încărcător de 25W. În acest fel este posibil ca Samsung să includă un astfel de adaptor de încărcare rapidă de 25W în cutie. Telefonul are un port USB tip C pentru încărcare și transfer de date.

Samsung Galaxy A53 5G va avea un ecran Super AMOLED de 6,46 inch (16,41 cm) cu o rezoluție Full HD+. Ecranul va avea o rată de actualizare de 120Hz, cum are seria Galaxy S22, dar nu este o rată adaptivă. Sunt informații și despre un scaner de amprente optic in-display, similar predecesorului său Samsung Galaxy A52 5G.

Geekbench este o multiplatformă pentru evaluarea procesoarelor, deținută Primate Labs Inc. cu sediul în Toronto, Ontario, Canada. Platforma Geekbench este disponibilă pentru macOS, Windows, Linux, Android și iOS.

Apariția pe site-ul etalon de referiță Geekbench a confirmat prezența unui  procesor octa-core Exynos 1200. Acest nou procesor Samsung are integrat un procesor grafic GPU Mali G68. Smartphone-ul mid-range Samsung va fi echipat cu o baterie de 4.860 mAh, așa cum este dezvăluit în certificarea TENAA.

Pe partea foto, A53 5G va avea un modul cu patru camera la spate și un blitz LED. Modulul camerei se va afla în colțul din stânga sus al panoului din spate și amintește de dispozitivele din seria Galaxy A52. Camera principală va fi de 64 MP. Pentru selfie-uri, telefonul ar putea oferi un shooter de 12 MP.