Actualizarea One UI 4.0 pentru Galaxy A52 5G disponibilă în România

496
Actualizarea One UI 4.0 pentru Samsung Galaxy A52 5G disponibila in Romania
Sursă foto: Internet

Am scris destul de recent că actualizarea One UI 4.0 pentru Samsung Galaxy A52 5G a fost lansată în Europa. Mai precis, în data de 16 ianuarie a fost lansată inițial într-o mână de țări de pe bătrânul continent. Ieri a ajuns și în România pe telefoanele care nu sunt blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă.

Actualizarea stabilă One UI 4.0 pentru Samsung Galaxy A52 5G are în România versiunea de firmware A526BXXU1BUL7 / A526BOXM1BVA1 / A526BXXU1BUL7 și include patch-ul de securitate din ianuarie 2022. Interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12 oferă pentru Galaxy A52 5G o gamă largă de funcții noi și mai multe îmbunătățiri. Noua interfață Samsung este mai intuitivă, mai distractivă mai sigură și mai ușor de folosit ca niciodată.

Galaxy A52 5G primește actualizarea stabilă One UI 4.0 în România

Interfața One UI 4.0 este concepută pentru toată lumea. Cu noua interfață Samsung veți obține și mai multe opțiuni pentru a vă ajuta să vă folosiți smartphone-ul în modul cel mai confortabil pentru dvs. Actualizarea de securitate din ianuarie aduce și ea mai multe lucruri. Au fost rezolvate 43 de vulnerabilități Google și 19 vulnerabilități care țin de Samsung.

Actualizarea One UI 4.0 aduce pentru Samsung Galaxy A52 5G un design al interfeței de utilizare reîmprospătat. Utilizatorii primesc caracteristica Material You-inspired Color Palette – Paletă de Culori; confidențialitate; tastatură Samsung mult îmbunătățită; un nou ecran AoD (Always on Display); mai multe opțiuni de widget-uri; cameră foto îmbunătățită; Emoji AR, Calendar, Galerie și Dark Mode mai bune.

Emoji este o pictogramă, logogramă, ideogramă sau zâmbet încorporat în text și utilizat în mesaje electronice și pagini web. Funcția principală a emoji este de a completa indicii emoționale care altfel lipsesc din conversația scrisă.

Samsung Galaxy A52 5G a fost lansat anul trecut cu Android 11 și interfața One UI 3.1. După ce a primit acum actualizarea la One UI 4.0 va primi în această primăvară și Android 12. Samsung Galaxy A52 5G este eligibil pentru trei actualizări majore de software: Android 12, Android 13 și Android 14 cu interfețele de rigoare disponibile la momentul respectiv.

În momentul în care descărcați noua actualizare vă recomandăm să aveți telefonul încărcat minimum 50% și să folosiți o rețea Wi-Fi. Cum actualizare ocupă un spațiu de memorie de 2,2GB va dura puțin timp până actualizarea va fi descărcată și instalată. Apoi bucurați-vă de ea!