Galaxy A53 5G va veni cu un încărcător de 15W în cutie

1148
Galaxy A53 5G va veni cu un incarcator de 15W in cutie
Sursa Foto: @OnLeaks

Am început să auzim despre viitorul mid-ranger Samsung Galaxy A53 5G cu câteva luni în urmă. De atunci informațiile despre el au fost tot mai multe și avem deja o idee la ce să ne așteptăm de la telefon atunci când va ajunge pe piață. Acum o listare a lui Galaxy A53 5G pe site-ul web de certificare 3C dezvăluie câteva noi informații despre telefon.

Listarea pe site-ul din China dezvăluie că Galaxy A53 5G, cu numărul de model SM-A5360 are un încărcător de 15W. Încărcătorul acceptă o ieșire de 9,0V la un curent de 1,67 amperi și o ieșire de 5V la un curent de 2,0 amperi. Cu toate acestea, rețineți că ne așteptăm ca Galaxy A53 să accepte viteze de încărcare de 25W, dar încărcătorul de 25W nu va fi inclus în cutie. Anul trecut, Samsung a livrat pe Galaxy A52, cu un încărcător de 15W în cutie, dar telefonul acceptă încărcare rapidă de 25W. Vestea bună este că Galaxy A53 va veni cu un încărcător în cutie, dar de 15W.

Galaxy A53 5G va avea o baterie de 5.000mAh

Recenta apariție pe FCC-ul american a dezvăluit că Galaxy A53 5G va include o baterie cu numărul de model EB-BA336ABY. Am aflat anterior din certificarea SafetyKorea că bateria are o valoare tipică de 5.000 mAh, conform PhoneArena. În cele din urmă știm despre diferite funcții de conectivitate precum 5G, LTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1 și NFC prin certificarea Bluetooth SIG.

Samsung Galaxy A53 5G a fost depistat și pe Geekbench, iar listarea sa acolo a dezvăluit că telefonul de gamă medie va fi alimentat de un cip Exynos 1200 și 6GB de RAM. Desigur, ar putea exista și o versiune Snapdragon, dar nu avem confirmarea oficală. Această practică a fost folosită până acum de Samsung pentru seria Galaxy S.

Bluetooth SIG (Special Interest Group) are sediul în Kirkland, Washington, SUA. Supraveghează dezvoltarea standardelor Bluetooth și acordă licențe pentru tehnologiile Bluetooth. Bluetooth SIG nu dezvoltă, nu produce și nu vinde produse compatibile Bluetooth.

Din punct de vedere al designului, telefonul este de așteptat să semene destul de mult cu predecesorul său, Galaxy A52. În acest fel primim un spate din plastic și rame foarte subțiri. În față, va avea o gaură central sus pentru camera selfie. Telefonul va fi oferit în variante de culoare alb, negru, albastru și portocaliu.

Pentru afișaj ne așteptăm la un ecran AMOLED cu rezoluție FullHD+ și o rată de reîmprospătare rapidă de 120Hz. În plus, este de așteptat să aibă un senzor de amprentă sub afișaj, la fel ca predecesorul său. În ceea ce privește camerele, Galaxy A53 5G ar trebui să vină echipat cu o configurație cu patru camere, completată de un blitz LED. Senzorul principal al telefonului este de așteptat să fie unul de 64MP.

Ne așteptăm la o lansare în primăvară

În ceea ce privește data lansării telefonului, probabil va veni alături de Galaxy A73 și, eventual, de Galaxy A33. De obicei, aceste telefoane sunt dezvăluite în decembrie, dar în 2021, Galaxy A52 și A72 au fost anunțate în martie. Probabil a contribuit la acest lucru criza globală de cipuri. Au fost informații că Samsung Galaxy A53 5G este deja în producție în India, astfel că o lansare în primăvară este plauzibilă.

Predecesorii, Galaxy A52 și înainte de asta, Galaxy A51 au devenit destul de populari pentru raportul lor bun preț-calitate În ultimii doi ani, seria Galaxy A a devenit foarte populară la nivel global. De exemplu, Galaxy A52 are un design modern, opțiuni de culoare tinerești și performanță stabilă, la un preț foarte accesibil. Telefonul din versiunea 4G are, de asemenea, o rată de reîmprospătare de 90Hz, în timp ce versiunea Galaxy A52 5G are o rată de actualizare de 120Hz. În plus, Galaxy A52 are stabilizare optică a imaginii, care a îmbunătățit considerabil capacitățile camerei de 64 MP. Ne așteptăm la ceva asemănător anul acesta de la Samsung Galaxy A53 5G.