Galaxy A53 primește actualizarea de securitate din iulie 2022

244
Galaxy A53
Sursa Foto: androidpolice.com

Samsung a început să lanseze pe tot mai multe smartphone-uri actualizarea de securitate din iulie 2022. După seria Galaxy S22, seria Galaxy S21, seria Galaxy Note 20 sau Galaxy A32, Samsung a lansat acum actualizarea din iulie și pe Samsung Galaxy A53.

Actualizarea este disponibilă momentan doar în Coreea de Sud, dar mai multe țări o vor primi în curând. Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy A53 vine cu versiunea de firmware A536NKSU2AVFA. Acesta aduce patch-ul de securitate din iulie 2022 care remediază peste 50 de vulnerabilități de securitate în smartphone-urile și tabletele Galaxy. Conform SamMobile, poate include, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului.

Actualizarea de securitate din iulie lansată pentru Samsung Galaxy A53

Actualizarea de securitate este foarte importantă pentru telefoanele Samsung Galaxy. Un telefon Samsung, „securizat” înseamnă un telefon ale cărui vulnerabilități de securitate au fost și vor fi rezolvate. Software-ul nu este niciodată 100% imun nici pe telefoanele Samsung Galaxy. Vedeți pe I❤️Samsung când telefonul tău Samsung Galaxy nu mai este în siguranță?

Galaxy A53 a fost lansat în acest an și are un ecran cu diagonala de 6,5 inch (16,52 cm). Procesorul Exynos 1280 este la bord însoțit de 4 / 6 / 8GB de memorie RAM și 128 / 256GB stocare. Sistemul de operare Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1 sunt pe partea de software. Are o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 25W.

Memoria RAM (Random Access Memory). Este memoria principală a unui computer, smartphone. Memoria RAM este volatilă. Aceasta înseamnă că datele sunt păstrate atâta timp cât telefonul este pornit, dar se pierd când este oprit.

Samsung a lansat pe Galaxy A53 alături de Galaxy A33 și Galaxy A73 la începutul acestui an, cu Android 12 la bord. Smartphone-ului i s-au promis patru actualizări majore ale sistemului de operare Android și până la cinci ani de actualizări de securitate.

Dacă sunteți utilizator Samsung Galaxy A53 în Coreea de Sud, veți primi o notificare că actualizarea a sosit. Dar puteți verifica manual dacă noua actualizare de software a sosit, mergând la Setări -> Actualizare software și, dacă actualizarea este disponibilă, apăsați Descărcare și instalare.