Galaxy A53 și Galaxy A33, ambele 5G, primesc actualizarea One UI 5.1

216
Galaxy A53 si Galaxy A33
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat actualizarea One UI 5.1 pentru mai multe dispozitive Galaxy în ultimele zile. Chiar ieri am scris că seria Galaxy Note 20 a primit noul software Samsung. Acum Galaxy A53 și Galaxy A33 primesc noua versiune One UI. Actualizarea a ajuns deja la o serie de alte smartphone-uri Galaxy, inclusiv seria Galaxy S22, seria Galaxy S20 și mai multe dintre dintre telefoanele pliabile Samsung.

Săptămâna trecută am scris că Samsung va aduce noua interfață One UI 5.1 la mai multe modele Galaxy în perioada următoare. Printre aceste modele se aflau Galaxy A53 și Galaxy A33, alături de Samsung Galaxy A73, toate aceste modele fiind 5G.

Samsung aduce One UI 5.1 la Galaxy A53 și Galaxy A33

Samsung aproape că a terminat de semănat actualizarea One UI 5.1 la modelele sale emblematice eligibile. Imediat gigantul high-tech sud-coreean și-a mutat atenția către gama medie Galaxy A. După cum era de așteptat, compania a început cu cele mai noi modele premium de gamă medie.

Galaxy A33 și Galaxy A53 primesc în prezent One UI 5.1 în Coreea de Sud, cu versiunile de firmware A336NKSU3CWB3 și, respectiv, A536NKSU4CWB3, potrivit AndroidHeadlines. Lansarea ar trebui să ajungă în curând și pe alte piețe globale, inclusiv în Europa.

Europa este al doilea cel mai mic continent ca suprafață, după Australia și al patrulea cel mai populat continent după Asia, Africa și America. În 20 februarie 2023 Europa avea 748.832.670 locuitori, Asia avea 4.745.245.089 locuitori.

Dacă utilizați un Galaxy A53 sau un Galaxy A33 și nu ați primit One UI 5.1, ar trebui vină în curând. Trebuie să primiți o notificare în acest sens. Mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați pentru a verifica manual dacă există actualizări. Noua versiune One UI aduce o serie de funcții și îmbunătățiri noi. Totuși, este posibil ca unele funcții noi să nu fie disponibile pentru toate dispozitivele Galaxy A. Modelele mid-range, în special, pot pierde o parte dintre ele, dar utilizatorii au încă multe de care să fie entuziasmați aici.

Acestea fiind spuse, unii utilizatori Galaxy au observat o descărcare rapidă a bateriei după instalarea One UI 5.1. Samsung nu a recunoscut oficial problema, așa că nu este clar dacă există o eroare sau dacă era de așteptat. Deoarece este o actualizare majoră este normal să aibă loc unele scăderi în puterea bateriei în primele zile. La fel se întâmplă și la instalarea unui nou sistem de operare. Probabil în scurt timp software-ul se va optimiza și lucrurile vor reveni la normal.