Acasă Stiri Samsung Sustainability Vision for Mobile: Galaxy for the Planet

Samsung Sustainability Vision for Mobile: Galaxy for the Planet

Samsung Electronics a lansat platforma Galaxy for the Planet. Este o platformă de sustenabilitate pentru divizia de telefoane mobile, inspirată de anvergura, inovația și spiritul de colaborare mereu deschis spre a întreprinde acțiuni climatice tangibile în toate operațiunile companiei. Samsung a stabilit un set inițial de obiective care trebuie atinse până în 2025. În acest fel va reduce impactul asupra mediului, dar și va eficientiza utilizarea resurselor din stadiul de producție până în ultimul stadiu de viață al produselor Galaxy.

Credem că toată lumea are un rol important de jucat în furnizarea de soluții inovatoare care să protejeze planeta pentru generațiile viitoare. Samsung înțelege că aceste eforturi trebuie să fie în concordanță cu complexitatea companiei, influența și amploarea întregului ecosistem Galaxy din întreaga lume„. A declarat TM Roh, Președinte și Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. „Galaxy for the Planet este un pas important în călătoria noastră pentru crearea unei lumi mai sustenabile”.

Sustainability Vision for Mobile: Galaxy for the Planet

  • Un impact mai bun asupra mediului până în 2025. Samsung consideră că integrarea practicilor sustenabile în fiecare etapă a producției este crucială. Astfel se va minimiza impactul asupra mediului pentru a construi un viitor mai bun pentru comunitățile din întreaga lume. Samsung va lucra pentru a-și atinge obiectivele inițiale până în 2025.
  • Introducerea materialelor reciclate în toate dispozitivele mobile noi până în 2025. Pentru a încuraja o economie cât mai circulară, Samsung investește în noi materiale inovatoare și ecologice pentru produsele sale. În scopul utilizării materialelor reciclate pentru toate telefoanele mobile noi până în 2025, Samsung va utiliza diverse materiale reciclate în produsele sale, luând în considerare rezistența, estetica și durabilitatea acestora.
  • Eliminarea tuturor materialelor plastice din ambalajele telefoanelor până în 2025. Samsung lucrează la eliminarea completă a materialelor plastice de unică folosință din ambalajul produselor până în 2025. Va reduce, elimina și înlocui resursele și materialele inutile utilizate în ambalarea dispozitivelor încorporând soluții ecologice.
  • Reducerea consumului de energie în modul standby al tuturor încărcătoarelor de smartphone-uri sub 0,005W până în 2025. Samsung prioritizează tehnologia de economisire a energiei care crește eficiența și reduce consumul. Samsung a redus consumul de energie în modul standby pentru toate încărcătoarele de smartphone-uri la 0,02W. Este printre cele mai eficiente din punct de vedere energetic din industria mobilă. Samsung va depune toate eforturile pentru a obține un consum zero al încărcătoarelor de smartphone-uri în modul standby, vizând reducerea la sub 0,005W până în 2025.
  • Reducerea deșeurilor la zero până în 2025. Samsung minimizează deșeurile generate pe șantierele sale, cu angajamentul de a redirecționa toate deșeurile din depozite până în 2025. Samsung lucrează la reducerea deșeurilor electronice la scară globală prin optimizarea ciclului de viață ale produselor, a proceselor de proiectare și prin inițiative precum programele Galaxy Upcycling, Certified Re-Newed, and Trade-In programs.

O companie deschisă către soluții

Prin Galaxy for the Planet Samsung va continua să exploreze noi modalități de abordare a crizei climatice. În acest fel vrea să își extindă rolul în accelerarea progresului în vederea atingerii obiectivelor de dezvoltare sustenabilă. Compania este dedicată raportării transparente a progreselor și colaborării cu colegii și partenerii din industrie pentru îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate.

Samsung se angajează să creeze soluții care să permită un viitor mai bun pentru oameni și planetă. Cu toate acestea, știm că nu putem face acest lucru singuri. Lupta colectivă pentru planetă nu trebuie văzută ca o competiție”. A declarat Stephanie Choi, SVP & Head of Marketing of the Mobile Communications Business at Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Ne străduim să colaborăm în toate aspectele necesare, iar parteneriatele noastre strategice între sectoare, industrii și piețe ne permit să extindem impactul pozitiv în întreaga lume – ajutându-ne să construim un viitor mai sustenabil.”

Produsele Samsung sunt proiectate cu atenție pentru a minimiza impactul asupra mediului pe tot parcursul lor de viață. Este vorba inclusiv cipuri semiconductoare eficiente din punct de vedere energetic, ambalaje sustenabile, tehnologie de economisire a energiei și capacitatea de a reutiliza dispozitivele vechi.

Stiri

Samsung Display produce în masă ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri

Laptopurile de jocuri OLED ar putea fi în curând un lucru comun datorită Samsung Display. Subsidiara Samsung crește producția în masă a...

Seria Galaxy S22 fără cameră sub afișaj: ecran Infinity-O ca seria S21

Apar tot mai multe zvonuri despre seria Galaxy S22 și nu vor conteni până la lansarea propriu-zisă. Noua serie emblematică Samsung va...

Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC, rulează Windows 11 Pro

Samsung pare să dezvolte o continuare directă a laptopului Galaxy Book Flex 2 Alpha în așteptarea marelui anunț Microsoft Windows 11 de...

Galaxy Watch 4 Golf Edition a fost lansat de Samsung în Coreea de Sud

La modelele Galaxy Watch și Watch Active 2, Samsung a lansat și o ediție specială Golf Edition. Ambele ceasuri au avut succes...

Galaxy S22 Ultra cu încărcare de 45W și noi detalii despre Exynos 2200

Acum, când seria Apple iPhone 13 a fost lansată oficial, în timp ce Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3...

Samsung a lansat un nou frigider Bespoke personalizabil cu o singură ușă

Samsung Electronics a lansat zilele trecute un nou frigider cu o ușă în gama Bespoke. Acesta este mai practic și va fi...

Samsung Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic: iată ce au la interior!

Samsung a lansat noua serie Samsung Galaxy Watch 4 alături de Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Sunt două...