Acasă Stiri Samsung Sustainability Vision for Mobile: Galaxy for the Planet

Samsung Sustainability Vision for Mobile: Galaxy for the Planet

Samsung Electronics a lansat platforma Galaxy for the Planet. Este o platformă de sustenabilitate pentru divizia de telefoane mobile, inspirată de anvergura, inovația și spiritul de colaborare mereu deschis spre a întreprinde acțiuni climatice tangibile în toate operațiunile companiei. Samsung a stabilit un set inițial de obiective care trebuie atinse până în 2025. În acest fel va reduce impactul asupra mediului, dar și va eficientiza utilizarea resurselor din stadiul de producție până în ultimul stadiu de viață al produselor Galaxy.

Credem că toată lumea are un rol important de jucat în furnizarea de soluții inovatoare care să protejeze planeta pentru generațiile viitoare. Samsung înțelege că aceste eforturi trebuie să fie în concordanță cu complexitatea companiei, influența și amploarea întregului ecosistem Galaxy din întreaga lume„. A declarat TM Roh, Președinte și Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. „Galaxy for the Planet este un pas important în călătoria noastră pentru crearea unei lumi mai sustenabile”.

Sustainability Vision for Mobile: Galaxy for the Planet

  • Un impact mai bun asupra mediului până în 2025. Samsung consideră că integrarea practicilor sustenabile în fiecare etapă a producției este crucială. Astfel se va minimiza impactul asupra mediului pentru a construi un viitor mai bun pentru comunitățile din întreaga lume. Samsung va lucra pentru a-și atinge obiectivele inițiale până în 2025.
  • Introducerea materialelor reciclate în toate dispozitivele mobile noi până în 2025. Pentru a încuraja o economie cât mai circulară, Samsung investește în noi materiale inovatoare și ecologice pentru produsele sale. În scopul utilizării materialelor reciclate pentru toate telefoanele mobile noi până în 2025, Samsung va utiliza diverse materiale reciclate în produsele sale, luând în considerare rezistența, estetica și durabilitatea acestora.
  • Eliminarea tuturor materialelor plastice din ambalajele telefoanelor până în 2025. Samsung lucrează la eliminarea completă a materialelor plastice de unică folosință din ambalajul produselor până în 2025. Va reduce, elimina și înlocui resursele și materialele inutile utilizate în ambalarea dispozitivelor încorporând soluții ecologice.
  • Reducerea consumului de energie în modul standby al tuturor încărcătoarelor de smartphone-uri sub 0,005W până în 2025. Samsung prioritizează tehnologia de economisire a energiei care crește eficiența și reduce consumul. Samsung a redus consumul de energie în modul standby pentru toate încărcătoarele de smartphone-uri la 0,02W. Este printre cele mai eficiente din punct de vedere energetic din industria mobilă. Samsung va depune toate eforturile pentru a obține un consum zero al încărcătoarelor de smartphone-uri în modul standby, vizând reducerea la sub 0,005W până în 2025.
  • Reducerea deșeurilor la zero până în 2025. Samsung minimizează deșeurile generate pe șantierele sale, cu angajamentul de a redirecționa toate deșeurile din depozite până în 2025. Samsung lucrează la reducerea deșeurilor electronice la scară globală prin optimizarea ciclului de viață ale produselor, a proceselor de proiectare și prin inițiative precum programele Galaxy Upcycling, Certified Re-Newed, and Trade-In programs.

O companie deschisă către soluții

Prin Galaxy for the Planet Samsung va continua să exploreze noi modalități de abordare a crizei climatice. În acest fel vrea să își extindă rolul în accelerarea progresului în vederea atingerii obiectivelor de dezvoltare sustenabilă. Compania este dedicată raportării transparente a progreselor și colaborării cu colegii și partenerii din industrie pentru îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate.

Samsung se angajează să creeze soluții care să permită un viitor mai bun pentru oameni și planetă. Cu toate acestea, știm că nu putem face acest lucru singuri. Lupta colectivă pentru planetă nu trebuie văzută ca o competiție”. A declarat Stephanie Choi, SVP & Head of Marketing of the Mobile Communications Business at Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Ne străduim să colaborăm în toate aspectele necesare, iar parteneriatele noastre strategice între sectoare, industrii și piețe ne permit să extindem impactul pozitiv în întreaga lume – ajutându-ne să construim un viitor mai sustenabil.”

Produsele Samsung sunt proiectate cu atenție pentru a minimiza impactul asupra mediului pe tot parcursul lor de viață. Este vorba inclusiv cipuri semiconductoare eficiente din punct de vedere energetic, ambalaje sustenabile, tehnologie de economisire a energiei și capacitatea de a reutiliza dispozitivele vechi.

Stiri

Cum să vă configurați noul smartphone Samsung Galaxy

Samsung produce unele dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Dar deși și-a simplificat configurația inițială în ultimele câteva generații, tot...

TSMC va depăși Samsung în investițiile de cipuri semiconductoare în 2022

În urmă cu doi ani, Samsung a dezvăluit planul său măreț de a deveni cel mai mare brand de semiconductori din lume...

Sistemul de operare Android 13 va oferi Material You Dynamic theme

Cu versiunea Android 12, Google a introdus un sistem de tematică dinamică Material You pentru dispozitive. Din păcate, funcția Material You Dynamic...

Cum să folosiți WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3

WhatsApp este o aplicație esențială pe fiecare dispozitiv, indiferent de platforma pe care o utilizați. Această tendință vine acum la gadgeturile purtabile,...

Actualizarea de securitate din ianuarie lansată pentru Galaxy S20 FE

După ce recent au primit actualizarea la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12, posesorii de Galaxy S20 FE 5G...

Samsung Galaxy Tab S8, o tabletă pe care o vei dori

După anunțul oficial al lui Galaxy S21 FE la începutul acestei luni, mulți fani Galaxy așteaptă cu nerăbdare luna februarie. Luna viitoare...

În Europa modelele din seria Galaxy S22 vor avea procesor Exynos

Apar primele listări la magazinele europene pentru diverse modele de Samsung Galaxy S22. Fără excepție toate modelele din seria Galaxy S22 sunt...