Galaxy A54 primește actualizarea de securitate din februarie 2024

194
Galaxy A54
Sursă foto: SammyFans

Compania Samsung a început să lanseze actualizarea de securitate din februarie pentru încă un dispozitiv din seria A, Galaxy A54. Actualizarea este disponibilă în mai multe țări din Europa și se va extinde la nivel global în zilele următoare. Galaxy A54 este vedeta seria mid-range Samsung, are foarte multe specificații și caracteristici apropiate de seria Galaxy S.

Samsung a început să lanseze o nouă actualizare cu actualizarea de securitate din februarie 2024 pentru Galaxy A54. Actualizarea vine cu versiunea de firmware A546BXXS6BXA8 și o dimensiune de 25MB, potrivit SammyFans. La fel ca actualizările din februarie pentru alte telefoane Samsung, cea lansată pentru Galaxy A54 aduce doar remedieri de securitate. Orice caracteristici noi sau modificări care nu au legătură cu securitatea vor veni probabil odată cu actualizarea UI 6.1. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy A54 și Galaxy S23 FE!

Actualizarea remediază mai multe defecte de securitate pentru a oferi o experiență intuitivă. Compania trimite această actualizare cu îmbunătățiri de securitate a sistemului pentru a vă păstra fișierele și datele în siguranță pe telefon. De asemenea, optimizează stabilitatea sistemului pentru a vă oferi funcționalitate neîntreruptă și fără întreruperi pe dispozitiv.

Actualizarea de securitate din februarie 2024 rezolvă 69 de probleme în total. 61 dintre acestea țin de Google, dintre care trei sunt marcate drept critice. 8 dintre probleme sunt rezolvate de Samsung, pentru peticiri de securitate în software-ul One UI. Este vorba despre unele probleme în aplicații Sugestii inteligente, Serviciul de optimizare a jocurilor și pentru funcția Auto-Hotspot.

Conceptul de „hotspot” a fost inventat de compania de software, JiWire, la sfârșitul anilor 1990. Primul hotspot comercial a fost lansat în 1999 de compania Wayport (SUA). Primele telefoane cu Hotspot au fost Palm Pre și Pixi (Palm/HP), lansate în 2010.

Samsung Galaxy A54 a fost lansat în martie anul trecut cu Android 13. A primit deja Android 14 și One UI 6.0. Samsung a promis acestui smartphone patru actualizări de Android și cinci ani actualizări de securitate. Deci va fi un telefon sigur în privința securității până în 2028. Galaxy A54 va primi și marea actualizare care va fi One UI 6.1 în săptămânile următoare. Era ceva de așteptat, având în vedere că este un telefon pentru care încă nu a sosit un înlocuitor de nouă generație.

Actualizarea se lansează treptat, dar poate dura ore sau zile pentru a ajunge la dispozitivul dvs. Așteptați până când telefonul vă notifică că există ceva de descărcat. Dacă ați primit notificarea actualizării, instalați-o acum pentru a obține o experiență fără erori. De asemenea, puteți verifica actualizarea vizitând aplicația Setări -> Actualizare software și de acolo o puteți descărca imediat ce este disponibilă.