Galaxy A54 primește prima actualizare, îmbunătățește calitatea camerei

363
Prima actualizare pentru Galaxy A54
Sursa foto: via tizenhelp.com

Samsung a lansat deja actualizarea de securitate din februarie 2023 pentru majoritatea dispozitivelor sale Galaxy. Mai mult, peste 20 de dispozitive au primit deja și actualizarea din martie. Oarecum surprinzător, un telefon lansat săptămâna trecută din seria Galaxy A 2023 primește prima actualizare de sistem, dar nu un patch de securitate mai nou, rămâne pe cel din februarie. Este vorba despre Galaxy A54.

Samsung Galaxy A54 se dovedește un foarte bun telefon de gamă medie cu unele dintre cele mai bune caracteristici și una dintre ele este camera sa. Performanța camerei a crescut semnificativ în comparație cu smartphone-ul precedent Galaxy A53. Pentru a îmbunătăți calitatea camerei, acum Samsung a lansat prima actualizare software pentru Galaxy A54. Camera principală dispune de un OIS surprinzător de bun și de focalizare automată, care sunt capabilități de vârf pe acest telefon.

Prima actualizare pentru Samsung Galaxy A54

Această actualizare îmbunătățește calitatea și stabilitatea camerei, cu un algoritm fix. Samsung Galaxy A54 a preluat această actualizare cu numerele de versiune A546BXXU1AWC4 / A546BOXM1AWC5 / A546BXXU1AWC4 și cântărește 227MB. Actualizarea se lansează treptat, așa că poate dura câteva zile pentru a ajunge la toate modelele A54. Chiar dacă actualizarea vizează în special camera, există o îmbunătățire semnificativă a performanței în alte domenii.

În afară de aceasta, actualizarea actualizează mai multe aplicații One UI. Este vorba despre aplicațiile proprietare Samsung Notes, AR Zone, Galaxy Shop, Members, Samsung Wallet, Samsung TV Plus, Voice Recorder, Samsung Clock, SmartThings și multe altele la cea mai recentă versiune.

Samsung Voice Recorder este conceput pentru a vă oferi o experiență de înregistrare ușoară cu sunet de înaltă calitate. Voice Recorder are un mod de înregistrare „Memo vocal”, astfel încât să puteți converti vocea în text (vorbire în text).

Noul firmware nu aduce corecția de securitate din martie pe dispozitiv. Ar fi fost mai bine dacă Galaxy A54 ar fi primit actualizarea de securitate din martie. Conform TizenHelp, noua actualizarea a fost lansat deocamdată doar în Germania. Ca de obicei va ajunge peste tot în Europa, dar și la nivel global în zilele următoare. Fratele său mai mic Samsung Galaxy A34 nu a primit încă prima actualizare.

Samsung Galaxy A54 a fost lansat cu sistemul de operare Android 13 și interfața Samsung One UI 5.1. Telefonul va primi actualizări noi timp de cinci ani, patru actualizări de Android și cinci ani de actualizări de securitate.

Pentru a instala noua actualizare, deschideți aplicația Setări pe dispozitiv, navigați la Actualizare software, apoi faceți clic pe Descărcare și instalare.