Galaxy A55 impresionant din toate punctele de vedere

199
Galaxy A55 impresionant din toate punctele de vedere
Sursa foto: via sammyfans.com

Samsung a planificat lansarea lui Galaxy A55 și Galaxy A35 pe 11 martie 2024. Cu doar câteva zile înainte de dezvăluirea oficială, noi imagini cu Galaxy A55 au apărut online, oferind utilizatorilor o privire asupra acestuia. De asemenea, mai mulți comercianți din Franța și Polonia au listat telefonul pe site-urile lor, dezvăluind câteva dintre detaliile cheie.

Conform listărilor Galaxy A55 va veni cu 128GB de stocare, o cameră principală de 50MP și o baterie de 5.000 mAh. În plus, viitorul smartphone este prezentat în prezent în culoarea Lime, în timp ce Samsung va dezvălui mai multe variante de culoare la momentul lansării sale oficiale, cum ar fi Awesome Navy, Ice Blue, White și Awesome Lilac. Potrivit SammyFans, prețul și disponibilitatea Galaxy A55 nu au dezvăluite de către comercianți.

De menționat că Galaxy A55 cu un cadru plat arată impresionant în imaginile practice și oferă dispozitivului un aspect și o senzație premium. Unele puncte principale pe care le dezvăluie imaginile în direct sunt butoanele de volum și de pornire și cele trei camere de la spate. telefonul va folosi Gorilla Glass Victus+ pentru o protecție îmbunătățită. În afară de aceasta, smartphone-ul oferă și câteva upgrade-uri fructuoase pe care le merită fiecare fan Samsung.

Galaxy A55 cu numărul de model SM-A556E va avea un procesor Exynos 1480 și va rula pe Android 14 și One UI 6.0. Conform informațiilor anterioare A55 va avea 6 /8 GB de memorie RAM și variante de stocare de 128 și 256GB. De asemenea, Galaxy A55 va fi primul model din seria A care va avea și o variantă de 12GB RAM.

Numărul de model este unic pentru fiecare dispozitiv vândut și este foarte important dacă doriți să actualizați telefonul sau să cumpărați diferite accesorii. În cutia dispozitivelor vândute și în manualul de utilizare găsiți numărul de model.

Alte caracteristici ale Galaxy A55 includ un afișaj FHD+ AMOLED cu o diagonală de 6,6 inch (16,76 cm). Ecranul are o rată de reîmprospătare de 120 Hz și luminozitatea maximă de 1650 niți. Telefonul va avea trei camere la spate, de 50 + 12 + 5MP și o cameră selfie de 32MP. Chiar dacă seamănă foarte mult cu Samsung Galaxy S24, A55 nu va avea suita de caracteristici Galaxy AI. Telefonul va avea o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 25W.

Samsung nu a confirmat încă prețul pentru Galaxy A55, dar ne așteptăm să apară mai multe detalii în zilele următoare. Galaxy A55 face parte din seria Galaxy A, care este cunoscută pentru smartphone-urile accesibile și bogate în funcții.