Smartphone-ul Galaxy A6 lansat de Samsung în Coreea de Sud

1223

Samsung Electronics Co. a lansat la vânzare smartphone-ul Galaxy A6, pe piața locală din Coreea de Sud. Telefonul dispune de caracteristici de ultim moment, la un preț accesibil. Samsung a lansat luna trecută pe Galaxy A6 și Galaxy A6+. Sunt smartphone-uri de dimensiuni medii, cu un design elegant și camere puternice. Samsung lansează treptat aceste dispozitive pe mai multe piețe de pe tot globul.

Samsung Galaxy A6 are un design metalic unibody, are curbe netede care oferă o aderență confortabilă în mână. Este un dispozitiv mid-range al companiei Samsung și are un ecran Infinity Display plat.

Galaxy A6 are un ecran cu o diagonală de 5,6 inch, cu rezoluție de 720 × 1480 pixeli, vine cu afișajul Infinity și un raport de aspect de 18,5: 9, care permite utilizatorilor să se bucure de cea mai largă experiență de vizionare, a spus Samsung. Smartphone-ul dispune, de asemenea, de un procesor quadcore de 1,6 GHz cu 3 GB de memorie RAM și de 32 GB de stocare extensibilă cu ajutorul unui card microSD până la 256 GB. Există o cameră de 16 MP pe spate cu o diafragmă f / 1,7 precum și o cameră frontală de 16 MP cu o deschidere f / 1,9. Tot frontal are un LED reglabil pentru trei niveluri de lumină, pentru a putea personaliza fotografiile.

Capacitatea bateriei este de 3.000 mAh și la fel ca mai celebrele smartphone-uri din gama Galaxy S, Samsung Galaxy A6 are, de asemenea, inclus senzori pentru recunoașterea feței și scanarea amprentelor digitale. Alte caracteristicile împrumutate de la telefoanele premium Samsung precum, Audio Dolby Atmos și Samsung Pay sunt de asemenea la bord, la fel și suportul pentru Bixby Home, Bixby Vision și Reminder.

Cu Bixby Vision, focalizați pe diferite obiecte, atingeți pictograma Vision iar Bixby caută unele similare, iar dacă-l orientezi spre text îl poate traduce dintr-o limbă în alta, astfel încât să puteți citi un meniu sau un semn de tranzit și să călătoriți cu ușurință. Recunoaște codul QR, arată informații despre vinuri, dacă scanezi eticheta, afli toate informațiile despre acel vin.

Samsung Galaxy A6 va veni cu un preț de 396.000 won, echivalentul a aproximativ 350 USD și va fi disponibil în culorile negru, auriu și culoarea lavandei (Black, Gold, Lavender).

Compania va lansa telefonul și pe alte piețe de pe mapamond în perioada următoare. În Statele Unite, Sprint va fi unul dintre operatorii locali de telefonie mobilă care vor oferi clienților pe Samsung Galaxy A6 în cursul acestui an. Samsung va lansa, conform informațiilor, pe Galaxy A6+ în China, redenumit ca Galaxy A9 Star Lite.

SURSĂKoreaHerald