Galaxy A6 și A6+ actualizate la Android 10 mai repede decât era planificat

1284
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Două modele de gamă medie pe care Samsung le actualizează acum la Android 10 sunt Galaxy A6 și A6+ din 2018. Pentru prima dată, actualizarea la Android 10 a fost disponibilă pe smartphone-urile Samsung din gama high-end, apoi a venit și rândul celor din seria mid-range. Inițial actualizarea la Android 10 și One UI 2.0 pentru Galaxy A6 și A6+ a fost lansată de câteva săptămâni în India. Acum a ajuns și în Europa.

Galaxy A6 primește actualizarea sub forma versiunii de firmware A600FNXXU5CTC6. Galaxy A6+ primește actualizarea cu versiunea de firmware A605FNXXU5CTC8. Pe ambele dispozitive, noua versiune Android conține și corecția de securitate pentru martie și, desigur, versiunea 2.0 a interfeței One UI.

Multe noutăți cu Android 10 și One UI pe Galaxy A6 și A6+

Vă recomandăm să actualizați toate aplicațiile la cea mai recentă versiune după actualizare. Același lucru este valabil pentru orice alte teme pe care le utilizați. Acest lucru previne unele probleme care pot apărea după actualizare. După actualizare, consumul bateriei este puțin mai mare, dar trebue să revină la normal după câteva zile.

Actualizarea adaugă o serie de caracteristici noi, reglează designul interfeței și îmbunătățește multe din funcțiile existente. Vă prezentăm pe scurt ce aduce această actualizare la Galaxy A6 și Galaxy A6+, smartphone-uri lansate în 2018. Sigur că unele dintre aceste noi caracteristici este posibil să le observați mai târziu în funcție de cum utilizați smartphone-ul.

Dark Mode – Modul întunecat a fost prezentat oficial cu noul sistem de operare, Windows Phone 7, la MWC Barcelona 2010. În noiembrie 2018, Google confirmă că Dark Mode pe Android economisește bateria. În decembrie 2018, Samsung a lansat interfața One UI, cu un mod întunecat.

Mod întunecat – Dark Mode, aduce îmbunătățirea imaginilor a textului și culorilor pentru zi și noapte. Imaginile de fundal, widget-uri și alarmele sunt mai întunecate, cu modul Dark activat. Icoane și culori – Pictogramele pentru aplicații și culorile de sistem sunt mai clare. Aduce aspecte îmbunătățite pentru titluri și butoane pentru a utiliza mai bine spațiul ecranului.

Animații mai fine – Animațiile vor fi îmbunătățite iar Gesturile pe ecran complet – primesc noi moduri de navigare. Interacțiuni mai rafinate – Navigați mai confortabil pe ecran, cu mișcări minime ale degetelor. De asemenea vă puteți concentra mai ușor asupra a ceea ce este important cu ajutorul butoanele marcate mai clar.

Accesibilitate – Au fost îmbunătățite tastaturile, acum au un contrast mai ridicat și aspectele de text întunecat. Text mai clar în fundal – Textul este mai lizibil în fundaluri, întrucât One UI 2 ajustează automat culorile în funcție de zonele luminoase și întunecate și de contrast.

Îmbunătățiri la Camerele foto, Contacte și Calendar

Întreținerea dispozitivului – Graficul de utilizare a bateriei oferă acum informații mai detaliate. Digital Wellbeing – Puteți seta obiective pentru a monitoriza utilizarea telefonului și puteți monitoriza activitățile copiilor dvs. cu noi opțiuni de control parental.

Camere foto – Și departamentul foto a primit mai multe noutăți. S-a adăugat o funcție de editare a modurilor și o filă Mai multe, astfel încât să puteți accesa rapid modurile ascunse din ecranul de previzualizare. Puteți personaliza meniul de comenzi rapide pentru a accesa direct funcțiile pe care le utilizați cel mai des. Aveți mai multe informații în bara de aplicații. Contacte Samsung – Funcția Coș de reciclare a fost adăugată pentru Contacte. Contactele pe care le ștergeți rămân în coșul de gunoi timp de 15 zile înainte de a fi șterse definitiv.

Calendar – Stickerele pot fi adăugate la o dată fără a crea un eveniment și tonurile de apel pot fi utilizate pentru notificările evenimentului. Memento, Fișierele mele și Calculatorul au primit mai multe îmbunătățiri iar Android Auto este acum preîncărcat.

Actualizarea este disponibilă pentru toate modelele Samsung Galaxy A6 și Galaxy A6+ din Polonia. A fost prima țară din Europa care a primit actualizarea. Acum este disponibilă și în Olanda și Belgia. Sperăm ca în scurt timp această actualizare să ajungă și la utilizatorii din România. Dacă nu primiți notificarea automată, puteți verifica manual din Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.