Galaxy A60 are o capacitate a bateriei de 3.500 mAh

1050
Samsung Electronics tocmai a lansat seria Galaxy S10, pe Galaxy A30 și Galaxy A50, dar gigantul tech mai are pregătite de lansare și alte smartphone-uri. În plus față de apropiata lansare la vânzare a pliantului Galaxy Fold destul de scump, așteptăm mai multe telefoane din seria Galaxy A. Samsung Galaxy A60 este unul dintre ele, despre care avem acum informații privind capacitatea acumulatorului. Samsung Galaxy A60 are o baterie cu o capacitate de 3.500 mAh. Acest lucru poate fi citit pe o fotografie a bateriei în sine, care apare după certificarea de către National Radio Reseeach Agency (NRRA). NRRA este o agenție guvernamentală și un institut de cercetare din Coreea de Sud. NRRA certifică din punct de vedere calitativ și tehnic echipamentele de radiodifuziune și comunicații.
Conform ultimelor informații Samsung Galaxy A60 nu va veni în Europa
O baterie Samsung cu numărul de model EB-BA606ABU apare ca fiind certificat de NRRA. Acest acumulator aparține unui telefon cu numărul de model SM-A606, ce corespunde lui Samsung Galaxy A60. Pe fotografia în care apare acestă baterie se poate citi doar cele mai importante proprietăți. Vedem că are o capacitate „tipică” de 3.500 mAh și o capacitate „nominală” de 3.410 mAh. Această capacitate plasează pe Galaxy A60 cu mult în spatele fratelui său mai mic Samsung Galaxy A50. Acesta dispune de o baterie cu o capacitate de 4.000mAh. Nu este clar momentan dacă mărimea relativ modestă a bateriei este coroborată cu unele caracteristici mai modeste ale dispozitivului. Conform informațiilor ecranul ce va fi pe Galaxy A60 este de 6,7 inch – 17,02 cm. Cu toate acestea, „are mai multă rezistență decât viitorul Galaxy A20e”, care pare să aibă o baterie de 3.000 mAh.

Olanda are un sfert din teritoriu sub nivelul mării, statul având cea mai joasă altitudine din lume. De asemenea, este una dintre țările cele mai dens populate din lume. Amsterdam este capitala țării, în timp ce la Haga este sediul Guvernului, Curtea Supremă, Reședința Regală și ambasadele.

Conform unor zvonuri anterioare Galaxy A60 va avea triple-camera la spate, cu o cameră principală de 32 MP. Un senzor optic de amprentă digitală care este plasat sub ecranul telefonului. Mai știm că Galaxy A60 va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 675 și configurații de stocare de 6 / 8 GB RAM + 128 GB.
Samsung Galaxy A90 va ajunge în Europa și în România
Nu este prea clar în acest moment unde vrea Samsung să comercializeze acest smartphone. Potrivit colegilor noștri din Olanda de la site-ul GalaxyClub, Galaxy A60 nu va fi comercializat în Olanda și nici în Europa. Cel puțin, în acest moment versiuni de dispozitive destinate pieței europene nu par să fie în curs de dezvoltare. Nici nu știm dacă e de bine sau de rău. Având o baterie mai mică probabil și specificațiile vor fi mai subțiri. Bineînțeles și prețul mai mic. În cele din urmă, în perioada următoare vor ajunge multe alte modele Galaxy A pe piață. Vor fi lansate un Samsung Galaxy A20e, Galaxy A40 și Galaxy A70. Despre Samsung Galaxy A90, șeful acestei noi serii Galaxy A, sunt informații că vine în Europa. Nu îndrăznim să spunem dacă va ajunge și când, în magazinele din România.