Samsung Galaxy A60 lansat într-o nouă variantă de culoare

1345
Sursa Foto: LetsGoDigital.org

Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy A60 în mijlocul aprilie în China apoi și în India. Telefonul, cu dedicație pentru tineri, a fost lansat în culorile Midnight Blue, Seawater Blue, Cocktail Orange și Sea Salt. Toate culori inedite și atractive pentru tineri. Acum Samsung a anunțat o nouă culoare pentru modelul Galaxy A60. Telefonul elegant este acum disponibil și în culoarea Peach Mist, un frumos gradient frumos roz / alb.

Samsung Galaxy A60 este un smartphone elegant. Dispozitivul are un afișaj de 6,3 inch, cu o gaură pentru aparatul de fotografiat frontal, sus în partea stângă a ecranului. Această cameră are 16 MP cu diafragma f / 2,0. Smartphone-ul este elegant și subțire, are numai 7,9 mm grosime și are colțuri frumos rotunjite. De asemenea, marginile ecranului sunt foarte mici, oferind un ecran aproape complet.

Galaxy A60 cu tehnologia Sound on Display

Pe spate veți găsi un modul triple-camera. O camera principală de 32 de megapixeli cu deschiderea f / 1,7 și una de 8 MP Ultra-Wide de 123° pentru fotografii cu unghi larg. A treia cameră este pentru adâncime și are 5 MP. Samsung Galaxy A60 poate înregistra clipuri video în rezoluție de 4K. Scanerul de amprente poate fi găsit pe spate. Acest lucru este puțin ciudat, deoarece colegul de serie, Galaxy A50 are un scaner de amprente in-display.

Smartphone-ul A60 este dotat cu un procesor Snapdragon 675 Octa-Core cu memorie RAM de 6 GB. În plus, telefonul are un spațiu de stocare de 64 GB ca standard. Telefonul este echipat cu o baterie de 3.500 mAh și încărcare rapidă de 15W. Galaxy A50 este mai bun în acest domeniu, are o baterie de 4.000 mAh.

Octa– Core, după cum sugerează și numele, este un procesor alcătuit din opt nuclee de procesoare. Acest tip de procesor permite smartphone-urilor Galaxy să efectueze sarcini mai avansate. Pot fi urmărite filme de înaltă rezoluție și jocuri grafice grele, fără a descărca bateria, făcând dispozitivele mai capabile și mai eficiente.

Samsung Galaxy A60 excelează într-un domeniu, are tehnologia de sunet cu vibrații. Acest lucru face posibilă utilizarea ecranului ca difuzor. În acest sens, acest telefon mobil include tehnologia Sound on Display. Deși calitatea tehnologiei lasă puțin de dorit, potrivit unor recenzii efectuate de experți. Conform informațiilor această funcție poate fi implementată și în acest an în Galaxy Note 10. Până când va ajunge pe Note 10 probabil Samsung va mai lucra la această tehnologie.

Galaxy A60 este un smartphone excelent ca specificații, prețul este bun și are multe lucruri atrăgătoare, chiar dacă are un ecran LCD, este totuși un Super AMOLED. Acum, în cinci culori inedite, devine tot mai tentant pentru tineri. Sperăm să îl vedem cât mai repede, în toate aceste culori, pe rafturile magazinelor din România.

SURSĂLetsgoDigital