Galaxy A60 cu procesor Snapdragon 675 și afișaj de 6,7 inch

1061

Cu Galaxy A10, Galaxy A30 și Galaxy A50 Samsung a actualizat partea de jos a noii game Galaxy A. În cele din urmă, seria Galaxy A va include și alte dispozitive, cum ar fi Galaxy A40 și Samsung Galaxy A90. Și, din informațiile noastre primite de la PhoneArena, unul dintre aceste viitoare modele bate la ușă. Este Galaxy A60.

Samsung Galaxy A60, mijlociul gamei Galaxy A, va fi cel ce va apărea în perioada următoare. Galaxy A60 va dispune de un ecran Super AMOLED Infinity-U complet, cu un scaner de amprente pe ecran. De data aceasta, față de Galaxy A50, afișajul va fi unul masiv cu diagonala de 6,7 inch, aproximativ 17 centimetri!

Galaxy A60 cu triple-camera și o baterie uriașă

Pentru a menține costurile relativ reduse, spatele smartphone-ului este dintr-un plastic lucios. Acest plastic, o combinație de diferite materiale plastice și sticlă pentru o mai mare rezistență, este numit de Samsung „3D Glasstic„. Dar din fericire pentru viitorii utilizatori, gigantul tech nu a fost deloc zgârcit atunci când vine vorba de camerele de luat vederi.

Pe partea din spate, smartphone-ul include, conform informațiilor, o cameră principală de 32 de megapixeli. Acestă cameră cu mulți pixeli va fi asociată cu o cameră de adâncime de 5 MP. Va completa trioul departamentului foto din spate o cameră cu unghi larg de 8 MP. Pentru fanii auto-portretelor și nu numai, Samsung a dotat pe Galaxy A60 cu o cameră frontală de 32 MP.

3D Glasstic este un nou material introdus de Samsung pentru telefoanele sale mobile. Glasstic combină durabilitatea sticlei și portabilitatea plasticului pentru a crea un produs ușor, elegant și foarte funcțional. Acesta este mai rezistent decât materialele plastice folosite până acum de Samsung.

Inima lui Samsung Galaxy A60 va fi puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 675. Acesta va fi asociat cu 6 sau 8 GB de RAM împreună cu o memorie internă de 128 GB. În mod sigur va veni cu opțiunea de extindere a memoriei printr-un microSD. Așteptăm sistemul de operare Android 9.0 Pie cu interfața Samsung One UI. Despre baterie, numai de bine. Un adevărat mastodont va furniza curentul necesar pentru funcționare: 4.500 mAh. Vecinul său mai mic din gamă, Galaxy A50 are o baterie de 4.000 mAh.

Galaxy A60 posibil la un preț maxim 300 de euro

Nu poate fi prea mult timp până când Samsung va lansa acest smartphone. Posibil la sfârșitul acestei luni sau începutul lunii următoare. O informație recent publicată de noi, din surse Samsung, afirma că gigantul tech va lansa câte un Galaxy A în fiecare lună. Așadar așteptăm în curând pe Samsung Galaxy A60. Dacă acesta își va face debutul iar în India, rămâne de văzut. Oricum acolo se fabrică. Odată ce acest lucru se întâmplă, avem informații că Galaxy A60 va fi disponibil în Europa și în România.

În prezent, nu este clar ce preț va pune Samsung pe acest Galaxy A60. Samsung Galaxy A50 începe, în funcție de memorie, de la 19.990 INR – aproximativ 250 de euro în India. Sigur Galaxy A60 va costa ceva mai mult.