Specificațiile lui Galaxy A6s includ un ecran de 6 inch și 6 GB RAM

1121

Telefoanele inteligente din gama mid-range de la Samsung nu fac de obicei mare vâlvă înainte de a fi prezentate oficial. Dar, cu Galaxy A6s, anterior presupus a fi Galaxy P30, este o situație mai specială din acest punct de vedere. Din păcate, speculațiile apărute despre acest telefon, care ar fi putut deschide calea pentru Galaxy S10 cu tehnologia de recunoaștere a amprentelor digitale în display, s-au dovedit a fi false.

Cu toate acestea, am fost curioși să vedem cu ce vrea Galaxy A6s să iasă în evidență față de Galaxy A6 și A6+. Și am aflat, conform agenției chineze de certificare TENAA, că viitorul Galaxy A6s include un ecran de 6 inch și memorie RAM de 6 GB. Smartphone-ul cu numărul de model SM-G6200 aparent are un panou LCD cu diagonala de 5,99 inch și o rezoluție de 2160 x 1080.

Agenția de certificare a echipamentelor de telecomunicații din China a publicat imagini despre unele produse aflate la certificare. Printre acestea și despre noul Galaxy A6s am aflat unele dintre specificații. Cu numărul de model SM-G6200, Galaxy A6s oferă un număr mai mic de pixeli decât ecranul AMOLED aflat pe Galaxy A6+ (2018) de 6 inch, care oferă o rezoluție de 2220 x 1080 pixeli.

Posibil un procesor Snapdragon 660 sau 710 pentru Galaxy A6s

Partea bună este că Samsung Galaxy A6s este listat de TENAA cu un volum mare de memorie RAM, are 6 GB. Smartphone-ul se arată generos și în capacitatea de stocare internă cu 64 și 128 GB. Momentan nu știm exact numele procesorului, știm frecvența acestuia, are 2,2 GHz. Ar putea fi un Qualcomm Snapdragon 660 sau 710.

TENAA este echivalentul agenției de reglementare din SUA, FCC. TENAA este deținută de Ministerul Industriei și Tehnologia Informației și se ocupă de certificarea echipamentelor de telecomunicații. TENAA are un centru de certificare și în Thailanda care  acoperă mai mult de 80 de produse din șase categorii, mai puțin telefoane.

În orice caz, o îmbunătățire consistentă față de procesorul Snapdragon 450 aflat  în interiorul lui Samsung Galaxy A6+. Nu suntem siguri că vom avea o astfel de îmbunătățire și la camerele foto aflate pe Galaxy A6s. Galaxy A6+ dispune de dual-camera la spate cu 16 MP + 5 MP și frontal de o cameră de 24 MP.

Galaxy A6s, conform informațiilor va rula pe sistemul de operare Android 8.1 Oreo pe partea software. Potrivit PhoneArena, A6s are o baterie relativ decentă, dar departe de a fi impresionantă – 3.300 mAh. Acest lucru, mărimea bateriei, a făcut și mai puțin impresionantă grosimea de 8,39 mm a modelului A6s. Este mai mare decât a lui Samsung Galaxy A6+ cu o grosime de 7,9 mm. Dar noul model este cu aproximativ 4 milimetri mai scurt. De asemenea, s-ar putea să vină în culori gradient.