Telefoanele Galaxy A6s și Galaxy A9s au fost lansate în China

907

Samsung a prezentat două smartphone-uri noi din seria Galaxy A în China, conform SamMobile. Ei bine, unul dintre ele – Galaxy A6s – este nou, în timp ce Galaxy A9s este un Galaxy A9 (2018) redenumit. Samsung Galaxy A6s este primul telefon Samsung ODM, ceea ce înseamnă că Samsung nu va produce acest telefon în fabricile proprii. ODM (original design manufacturer), este un fel de model de franciză în lumea mobilă. Acesta este și motivul pentru care modelul Samsung Galaxy A6s este destul de ieftin.

Specificațiile includ un procesor Qualcomm Snapdragon 660, 6 GB de memorie RAM și dual-camera la spate. Camerele duale din spate nu sunt la fel de mari ca număr de megapixeli ca dispozitive precum Galaxy A8 Star. Galaxy A6s are două camere de 12 MP pe spate, dar nici unul dintre ele nu este un obiectiv teleobiectiv. A doua cameră este numai pentru imaginile Live Focus bokeh. Ambele camere au diafragma f / 1,8. Camera frontală are aparent un senzor de 24 MP, dar acest lucru este oarecum neclar în acest moment.

Alte specificații ale modelului Samsung Galaxy A6s includ un display Super AMOLED de 6 inch Infinity Display. Ca opțiuni de stocare există două variante de 64 GB și 128 GB. Un senzor de amprentă este montat în spate și dispune de o baterie de 3.300 mAh. Un telefon ieftin care ar trebui să ajute gigantul tech să-și revină pe piața chineză, foarte competitivă.

Galaxy A9s este mai scump și nu este rău ca specificații

Samsung Galaxy A9 primește doar o schimbare de nume pentru China, așa cum era de așteptat. Are în coada numelui un „s”. Dispune de patru camere la spate – o cameră principală de 24 MP, un obiectiv ultra-larg de 8 MP, un obiectiv teleobiectiv de 10 MP pentru zoom de 2x și un senzor de adâncime de 5 MP pentru fotografii Live Focus. Există o cameră foto de 24 MP frontal pentru autoportrete.

Alte caracteristici includ un display Super AMOLED de 6,3 inch, un procesor Qulacomm Snapdragon 660 octa-core, memorie RAM de 6 GB, capacitate de stocare de 128 GB cu posibilitatea de extindere prin microSD. O baterie de 3.800 mAh cu încărcare rapidă, pune totul în mișcare pe acest smartphone.

Amper este unitatea de măsură a intensității curentului electric. Denumirea vine de la André-Marie Ampère, un fizician și matematician francez. Este considerat unul dintre principalii fondatori ai electromagnetismului. Numele său a fost înscris pe Turnul Eiffel. Ca apreciere a valorii sale, Ampère a mai fost numit și Newton-ul electricității.

Samsung Galaxy A9s și Galaxy A6s sunt pregătite pentru precomenzi la marii retaileri online din China. Prețul este de 1.799 CNY, aproximativ ​​260 de dolari, pentru Galaxy A6s cu variantele de memorie de 6 GB + 64 GB. Pentru versiunea 6 GB + 128 GB prețul este de 2.199 CNY. Pentru Samsung Galaxy A9s prețul este de 3.499 CNY, aproximativ 505 $.

Caviar Black, Lemon Blue și Bubblegum Pink, culori destul de frumoase se află pe Samsung Galaxy A9s. Galaxy A6s vine în negru, roșu și albastru precum și într-o versiune purpurie. Nu credem că aceste telefoane vor ajunge pe alte piețe.