Samsung SM-G8750 / SM-G8850 lansate ca Galaxy S8 Lite și Galaxy A8 Star

1312

Un mister care a persistat în ultimul timp a fost cel legat de dispozitivele viitoare ale companiei Samsung. Acesta a fost rezolvat în cele din urmă, dacă ar fi să credem cea mai recentă postare de la leakster-ul MMDDJ_ de pe Twitter. Amintiți-vă că Galaxy S9 pentru China cu numărul de model SM-G8850, a apărut pe TENAA cu specificații de la Galaxy S9+ și un design asemănător iPhone-ului.

Ei bine, listarea TENAA a dispozitivului a fost actualizată cu specificații mid-range și se pare că dispozitivul va fi lansat ca Samsung Galaxy A8 Star. SM-G8750, între timp, este confirmat a fi Samsung Galaxy S8 Lite.

Samsung Galaxy A8 Star pare a fi un upgrade la Galaxy A8+ (2018) pentru China, posibil ca răspuns la telefoanele companiilor chineze precum Vivo și Oppo, sugerate de perechea de camere spate de 24 megapixeli și de 16 MP. Rezoluția camerei din față nu este menționată, însă imaginile sugerează că aparatul foto frontal dublu A8+ nu este acolo. Dimensiunea ecranului a fost mărită la 6,3 țoli (deși rezoluția rămâne Full HD+), iar capacitatea bateriei este de 3.700 mAh, cu 200 mAh mai mult decât pe Galaxy A8+.

Procesorul și memoria RAM par a fi aceleași – un procesor Samsung Exynos 7885 cu opt nuclee și 4 GB de memorie RAM. O variantă RAM de 6 GB este probabilă. TENAA spune că există 64 MB de spațiu de stocare, iar pe partea de software smartphone-ul va veni cu Android 8.0 Oreo din cutie. Este posibil ca Samsung Galaxy A8 și Galaxy A8+ să nu primească actualizarea Android Oreo prea repede, dar Galaxy A8 Star va avea cu siguranță cea mai recentă și cea mai bună versiune de Android la lansare, așa cum ar trebui să aibă orice dispozitiv.

TENAA este echivalentul chinezesc al agenției de reglementare din SUA, FCC. TENAA este deținută de Ministerul Industriei și Tehnologia Informației și se ocupă de certificarea echipamentelor de telecomunicații. Spre deosebire de FCC, TENAA dezvăluie mult mai multe informații despre specificațiile unui smartphone, și include fotografii ale dispozitivului examinat.

În ceea ce privește Samsung Galaxy S8 Lite, specificațiile par a fi similare cu Galaxy A8 Star. A fost văzut cu procesorul Snapdragon 660 (care este relativ comparabil cu Exynos 7885), 4 GB de memorie RAM, 64 GB de stocare și bineînțeles Android 8.0 Oreo. Rezoluția afișajului este de 2220 × 1080 pixeli, telefoanele Samsung sunt dotate cu Full HD ca rezoluție prestabilită, chiar dacă afișajul poate merge până la Quad HD (sau HD+, dacă este vorba de un Infinity Display). Dar, este puțin probabil ca un astfel de afișaj să fie pe o versiune Lite a lui Galaxy S8 dotat cu un procesor pentru un telefon mid-range.

Aceste telefoane ar trebui să devină oficiale înainte să terminăm de citit acest articol, mai ales că știm totul despre ele, pot apărea în orice moment!

Ambele telefoane vor fi cel mai probabil vândute în exclusivitate pe piața din China, deoarece compania așteaptă cu nerăbdare să recupereze din procentul de piață pierdut în această țară, deși Galaxy A8 Star pare a fi mai bine pregătit din acest punct de vedere pentru a ajuta Samsung, în comparație cu Galaxy S8 Lite.

SURSĂSamMobile