Imaginile cu Galaxy A7 (2018) confirmă Infinity Display și triple-camera

1500

Imaginile apărute în presă cu Samsung Galaxy A7 (2018) confirmă afișajul Infinity și configurarea cu trei camere. Așa cum era de așteptat, smartphone-ul are un display cu un raport de aspect de 18,5: 9, cu rame laterale foarte subțiri. Marginile de jos și de sus sunt de grosime medie, în ton cu celelalte modele din gama mid-range.

Acesta este cel mai probabil primul dispozitiv Samsung cu trei camere orientate spre spate. Samsung Galaxy S10 a fost considerat că va fi primul telefon Samsung cu această caracteristică. Galaxy A7 (2018) probabil va fi lansat în viitorul apropiat, în timp ce Galaxy S10 nu va vedea lumina zilei până anul viitor. Trebuie să remarcăm totuși că pe rama superioară se găsesc un difuzor, un LED pentru notificări, un senzor de proximitate și, bineînțeles, aparatul de fotografiat orientat spre față.

Potrivit site-ului PhoneArena, au existat zvonuri că acest smartphone poate avea în total cinci camere. Putem vedea în aceste fotografii că nu există în față dual-camera. Galaxy A7 (2018) este diferit de telefonul cu patru camere, pe care compania Samsung îl are în pregătire.

Trei camere poziționate vertical și mufă de 3,5 mm pentru Galaxy A7

Specificațiile acestui telefon sunt probabil similare cu cele ale modelului Galaxy A8+ (2018). Dispune de un procesor Exynos 7885 cu memorie RAM de 6 GB și spațiu de stocare de 64 GB. Similitudinile de design există, Galaxy A7 are Infinity Display. Acest ecran, Infinity Display, ajunge acum pe majoritatea dispozitivelor Samsung din gama mid-range.

Trecând la rama smartphone-ului, două taste de volum pot fi văzute în partea dreaptă. Tot acolo avem un buton alungit de acasă în care se află un scaner de amprente digitale. Galaxy A7 (2018) nu va fi singurul dispozitiv Samsung cu senzorul pe lateral pe cadru. Modelul Galaxy J6+ va avea și el un senzor de amprente montat tot acolo. Mai mult, pe partea inferioară a telefonului smartphone, un port USB de tip C este poziționat în mijloc, iar în dreapta este o mufă pentru căști de 3,5 mm.

18,5: 9 este raportul dintre laturile imaginii, lungimea și înălțimea denumit și aspect ratio. Este exprimat ca două numere separate utilizând aceeași unitate de lungime. La un raport de aspect de 18,5: 9, o imagine poate fi de 18,5 cm. lățime și 9 cm. înălțime. Raportul de aspect se referă la relația lățimii cu înălțimea, nu la dimensiunea reală a imaginii.

Android 8.1 Oreo din cutie și preț de aproximativ 350€

În cele din urmă în imagini vedem un Galaxy A7 (2018) cu trei camere poziționate vertical în partea de stânga sus. Astfel Samsung Galaxy A7 (2018) va deveni primul smartphone Samsung cu trei camere la spate poziționate vertical, aflate deasupra blițului LED.

Samsung Galaxy A7 (2018) va deveni oficial pe 11 octombrie, alături de Galaxy A9 Pro (2018) ceva mai premium. În ambele cazuri, vânzările ar trebui să înceapă la scurt timp după eveniment. Potrivit unor informații Samsung va vinde Galaxy A7 (2018) pentru aproximativ 350 de euro în Europa. Ca software, Android 8.1 Oreo este așteptat direct din cutie alături de cea mai recentă versiune a Samsung Experience. Nuanțele de culoare disponibile vor fi auriu, negru și albastru.