Galaxy A7, A8 și A9 certificate de Wi-Fi Alliance cu Android 9 Pie

960

Samsung are certificat deja pe Galaxy A7 de Wi-Fi Alliance cu Android 9.0 Pie. Probabil că acesta este primul smartphone Galaxy A care va primi cel mai repede actualizarea cu Pie, conform GalaxyClub. Acum după doar o zi, Galaxy A8 și Galaxy A9 au primit de asemenea aceeași certificare de la Wi-Fi Alliance.

Cu ceva timp în urma a devenit clar faptul ca Galaxy A7 este testat cu Android 9.0 Pie și interfața One UI. Erau zvonuri și despre Galaxy A8 și Galaxy A9 dar, despre Galaxy A7 au fost informații sigure. Acum în decurs de doar două zile a venit confirmarea, inițial pentru Galaxy A7 apoi și pentru celelalte două. Totuși, se pare că Samsung Galaxy A7 va fi primul care va primi actualizarea cu Android 9 Pie.

Această certificare este o mare schimbare în software-ul unui telefon. Cu toate acestea, în ceea ce privește conținutul, nu știm prea multe despre noul software. De exemplu, nu se menționează dacă actualizarea va conține și noua interfață One UI de la Samsung, deși smartphone-ul a fost testat cu One UI. Suntem convinși că Android 9 Pie va veni cu One UI pe Galaxy A7. Samsung Galaxy A7 trebuie să primească actualizarea în aprilie.

Posibil o actualizare concomitentă pentru Galaxy A6, Galaxy A7, A8 și Galaxy A9

Galaxy A8 (2018) și Galaxy A9 (2018), au fost de asemenea, certificate de Wi-Fi Alliance cu Android 9 Pie.

Seria Galaxy A a fost oarecum diluată în ultimul timp, iar smartphone-uri cum ar fi Galaxy A7 (2018) și Galaxy A9 (2018), au venit fără unele caracteristici găsite anterior pe seria A. Rezistența la apă și praf IP68 și suportul Samsung Pay existente Galaxy A8 și A8+ (2018) sau chiar pe Galaxy A5 (2017) nu se regăsesc pe ultimele pe smartphone-uri din seria Galaxy A. Actualizarea cu Android 9 Pie pentru Galaxy A8 și A8+ este programată pentru luna aprilie, conform SamMobile.

Wi-Fi –Wiereless Fidelity. Denumirea Wi-Fi, utilizată comercial din august 1999, a fost inventată de firma de consultanță Interbrand. Alianța Wi-Fi angajase Interbrand pentru a crea un nume un pic mai atrăgător decât „IEEE 802.11b Direct Sequence ”, nume sub care a fost dezvoltată această tehnologie wireless.

Nu doar Galaxy A8 (2018) a fost certificat de Wi-Fi, la pachet a venit și Samsung Galaxy A9 (2018). Ambele au primit această binecuvântare. Cu acest lucru Samsung a făcut un pas important spre actualizarea cu Android 9 Pie al lui Galaxy A9 (2018). Bineînțeles și pentru Galaxy A7 și Galaxy A8, toate trei dispozitive din gama nid-range.

Conform informațiilor, Samsung vrea ca toate aceste dispozitive de mai sus să fie actualizate cu Android 9 Pie în aprilie, împreună cu Galaxy A6, A6+ și Galaxy A8 Star. Nu știm momentan dacă este vorba de o actualizare în grup pentru toate aceste telefoane din gama Galaxy A sau independent pentru fiecare.