Acasă Stiri Galaxy A70 și Galaxy A20e mai primesc actualizări doar la șase luni

Galaxy A70 și Galaxy A20e mai primesc actualizări doar la șase luni

Samsung a eliminat din lista sa de telefoane două modele care au primit până acu actualizări trimestriale. Este vorba despre Samsung Galaxy A70 și Samsung Galaxy A20e. De acum înainte cele două smartphone-uri vor primi actualizările de securitate doar la fiecare șase luni.

În urmă cu doi ani, în mai 2019, Samsung a lansat două telefoane mid-range care au primit actualizări de software cel puțin trimestrial de atunci. Galaxy A70 a primit upgrade-ul Android 11 cu ceva timp în urmă, urmat în scurt timp de patch-ul de securitate din mai. Galaxy A20e poate primi oricând actualizarea pentru Android 11, care va oferi, de asemenea, dispozitivului cea mai recentă versiune a interfeței One UI a Samsung.

Galaxy A70 și Galaxy A20e primesc actualizări doar semestrial

Cu toate acestea, Samsung a decis să lanseze patch-uri de securitate pentru ambele dispozitive mai puțin regulat de acum înainte. Atât Galaxy A70, cât și Galaxy A20e au fost retrogradate de pe lista telefoanelor care primesc actualizări trimestriale. Acum, ele apar printre modelele care sunt actualizate de două ori pe an. Acolo se alătură altor modele mai vechi din seria Galaxy A și J, precum Galaxy J6, Galaxy A6 și A7.

Samsung a promis să lanseze actualizări de securitate pentru Galaxy A70 timp de patru ani, potrivit GalaxyClub. Prin urmare, dispozitivul va primi ocazional noi patch-uri de securitate până cel puțin în mai 2023. Suntem mai puțin siguri de A20e, deși dispozitivul respectiv va fi cu siguranță actualizat până în primăvara anului 2022.

Un smartphone este expus la diverse amenințări atunci când este folosit. Aceste amenințări pot perturba funcționarea smartphone-ului și pot transmite sau modifica datele utilizatorului. Actualizările de securitate rezolvă aceste probleme.

Ciudat este că Galaxy A40 va rămâne pe lista actualizărilor trimestriale pentru moment. Acest dispozitiv apărut în aprilie 2019, este ca preț între A20e mai ieftin și A70 mult mai scump. Samsung Galaxy A40 s-a dovedit a fi destul de popular la acea vreme, parțial datorită factorului său de formă relativ compact. Probabil că numărul ridicat de utilizatori a făcut ca Samsung va continue să actualizeze dispozitivul la fiecare trei luni în perioada următoare.

Galaxy A50 încă primește actualizări lunare

Samsung Galaxy A50 a fost și este un telefon extrem de popular. Acesta va continua să primească cele mai recente patch-uri de securitate în fiecare lună, până în primăvara anului 2022. Abia atunci dispozitivul va face probabil un pas înapoi, la un program trimestrial. O actualizare la Android 12 probabil că nu mai există – dar actualizările de securitate vor continua să apară în următorii ani.

Samsung Galaxy A80 poate avea în curând aceeași soartă ca Galaxy A70 și Galaxy A20e. Dispozitivul a apărut pe piață în majoritatea țărilor europene în iulie 2019. Este posibil ca Samsung să decidă mai târziu în această vară să actualizeze acest dispozitiv numai la fiecare șase luni.

Stiri

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...